28/01/17 – Sint-Truiden – LCC

ATLA weer aan de winst met liefst 5 overwinningen – 2 x ZILVER – 2 x BRONS.
Fien Peusens, Ward Janssen en Arnaud Janssen maakten er wederom een solorun van, de winst in het L.C.C. is binnen. Dat belooft oook voor de komende kampioenschappen.

Peter Willy was bij de masters weer out standing met zijn 6de overwinning.

Master Steven Heemskerk maakte indruk bij de seniores met zijn 1ste L.C.C. zege. Nummer 2 Monnens GENK keek al tegen een achterstand van 40 seconden aan.

Scholier Aron Claesen haalde met een 2de plaats zijn eerste podium binnen na een goed ingedeelde race. Thomas Pannemans zette eveneens een 2de plaats neer.

Verrassing alom bij de cadetten waar Marie Willems haar start niet miste en lang meeging in de kopgroep, haar 3de plaats en 1ste podium was dan ook dik verdiend.

Leidster in het L.C.C. bij de scholieren meisjes, Drea Vandooren, werd 3de. Tim Creusen, 4de plaats, liep één van zijn beste crossen.

Bij de dames masters eindigde Heidi Erkens 13de. Een val in de laatste ronde duwde haar uit de top 10.

Thijs Lien 15e, Monten Dyon 13e, Maarten Segers 25e, Heleen Segers 15e, Mylo Monten 26e, Estelle Lantin 9e, Bo Geysen 6e, Lien Bruggen 5e, Quinten Geurts 9e, Dieter Jacobs 11e en Wouter Jacobs 5e. Bart Janssen 25e en Kurt Claesen 30e hielden de eer hoog bij de masters.