Zondag 29/06/09 – Bilzen – Bilzenrun


Een heus ATLA-leger aan de start van de verschillende afstanden.
De bovenstaande foto is een verbroedering van een aantal ATLA-atleten die deelnamen aan de 10 of 21 Km. 

Opmerkelijkste resultaten waren de 2de plaatsen van Cedric Hauben en Jana Nijs op de 5 Km en Heidi Erkens op de 10 Km. Sofie Steegen kaapte de derde plaats weg op de 5 Km.
Speciaal willen we deze keer toch ook vermelden Wendy Donders, Sara Vandenbosch, Christel Albergs en Andy Bessems. Nadat zij ongeveer een maand geleden de Start to Run afsloten, namen zij de start in toch wel zware omstandigheden voor 5 Km. Eén voor één leverden zij een zeer mooie prestatie.
Voorlopige uitslagen kun je hieronder vinden. Deze zijn zeker nog niet volledig.
Mocht je echter een ATLA-atleet terugvinden die niet de paarse achtergrond gekregen heeft, willen we ons hiervoor alvast excuseren.
Maar meldt het ons via info@atla.be, dan brengen we dit alsnog in orde.

4 comments

 • Yves

  Aan allen weeral een dikke proficiat met hun prestaties. Speciale aandacht aan de start to runners die hun eerste wedstrijd gelopen hebben en hier ook knap gepresteerd hebben, hopelijk smaakt dit voor hun naar meer. Op naar de volgende.

 • Christel Albergs

  Wij hebben dan als start to runners een prima wedstrijd gelopen, maar dat is WEER dankzij de inspanning van onze “meelopers” . Dank je Harry, Marie-janne, Petra en Yves. En ik hoop dat er nog vele km volgen. Christel

 • Petra

  Graag gedaan Christel en de rest van de bende! Deed ons ook plezier dat onze ‘start to run-reeks 2009′ zo’n succesprestaties opleverde, jullie hebben dat fantastisch gedaan! De fysieke capaciteiten zijn volop aanwezig, nu nog de levenshouding van sommige atleten wat bijschaven zodat ze de mentaliteit van een ?chte sportman krijgen zodat ze fris ?n in perfecte vorm aan de start kunnen verschijnen..

 • Wendy Donders

  Het was nogal een wedstrijd, zeer warm, zeer vermoeiend, maar met een goed resultaat. Ben echt tevreden, met dank aan alle begeleiders en nog een specifiek welgemeend dankjewel aan Marie-Jeanne. Zonder jou had ik dit resultaat zeker niet behaald, merci! Proficiat aan Sara, Christel, Andy en iedereen van Atla!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *