De Piste-accommodatie van ATLA ligt aan de Sportstraat te Lanaken (meer info)Grotere kaart weergeven

Via de autoweg E 314 Lummen-Maasmechelen:

De autoweg E314 dient u te verlaten via de laatste afrit voor de grensovergang met Nederland nl. via afritnummer 33. Op de afrit onmiddellijk rechts aanhouden en op de eerste rotonde rechts de rijksweg N78 volgen richting Lanaken en Maasricht.

Na 6 km rijdt u Lanaken-Centrum binnen waar u kort na elkaar twee rotondes aantreft. Aan de tweede rotonde slaat u rechtsaf richting EUROTEL. U bemerkt de gemeentelijke bruine signalisatieborden met daarop "domein Pietersheim".Die dient u te volgen. U kan rechts het Kasteel Pietersheim bewonderen en rijdt de inrit "Kasteel Pietersheim voorbij tot aan de eerste weg rechts, de Waterstraat. De nodige signalisatie is voorzien. Veel succes

Komende via  de autoweg E 314 van Nederland

U moet eveneens de afrit 33 Maasmechelen afrijden om aansluitend rechts de rijksweg N78 richting Lanaken te volgen. 
Verder zie boven.

Komende uit richting Bilzen – Tongeren (E313)

Aan de rotonde in Veldwezelt neemt u de afslag richting Lanaken. Deze weg volgt u tot aan de volgende rotonde in Lanaken, ongeveer 6 Km. Op deze rotonde neemt u de afslag naar links richting de ingang van het EUROTEL. U bemerkt de gemeentelijke bruine signalisatieborden met daarop "domein Pietersheim".Die dient u te volgen. U kan rechts het Kasteel Pietersheim bewonderen en rijdt de inrit "Kasteel Pietersheim voorbij tot aan de eerste weg rechts, de Waterstraat. De nodige signalisatie is voorzien.