Dinsdag 06/01/09 – Wintertraining

                                          
Nu de winter met  een pak sneeuw in het land is en het daarenboven ook nog eens goed vriest (minus 12 graden),
is er toch een training door gegaan, onder de vorm van sneeuwpret(training).
Onder de deskundige leiding van onze trainers Cor ,Sandra,Steven en Cindy heeft onze jeugd zich kunnen uitleven.
Goed ingekleed zijn ze vol goede moed begonnen.En al spelend is ieder goed warm gebleven.
In beweging blijven is de boodschap!!

Foto’s  (er zijn nog enkele foto’s toegevoegd)

4 comments

 • Bernard

  Dat was nog eens een leuke training.
  Het was bere koud maar wel super leuk.
  Na de training hadden we zelfs witte wimpers maar een lekkere warme choco deed veel deugd!

  Bernard

 • els

  Dit was zeker een training waarvan we de details niet vlug zullen vergeten. Wij masters deden een rustige duurloopje, niet te lang, een stuk langs het kanaal. Waardat we anders geen steek zien, zagen we dat het kanaal nu dicht lag van het ijs. Ikzelf heb het nooit eerder meegemaakt. Dan die prachtig donkere sterrenhemel die vol hing van natuurlijke glitters. Ook nooit eerder meegemaakt. ’t Was net echte showbiss met ons, atleten, in de hoofdrol. En of u wil weten of het koud was, wel bij het vertrek -10, bij aankomst -15. Maar goed gekleed is dit voor ons geen probleem.

 • Wouter

  Het waren inderdaad, zoals hierboven vermeld, nogal frisse omstandigheden, die befaamde en in eenieders geheugen gegrift zijnde, dinsdag 6 januari 2009.
  Degenen die dachten dat deze barre winteravond HET gespreksonderwerp gedurende het verdere verloop van de week zou zijn, sloegen de (sneeuw)bal goed mis!
  Hetgeen tot de verbeelding deed spreken, en waarover nog lang nagekaart zal worden in menig Vlaamse huiskamers, was de schitterende artistieke creatie ‘ijskegels’ geconstrueerd door Sander Dexters en mezelf. Met zin voor detail en een ongeziene werkijver wisten we, onder het goedkeurend oog van ouders, trainers en andere atleten, een waar ‘mini-ijssculpturenfestival’ te verwezenlijken op onze eigenste ondergesneeuwde atletiekpiste in Lanaken. Met het fototoestel in de aanslag wist een enorme persmeute dit gebeuren vast te leggen, met op de achtergrond van het kiekje de volledige delegatie atleten, afgevaardigd door trainster Sandra Polders.
  Voor zij die een wrang gevoel ervaren omdat ze die woensdagavond niet aanwezig konden zijn, is het absoluut terecht dat er nu tranen met tuiten gehuild wordt!

  Graag zou ik in het bijzonder Sander Dexters willen bedanken voor zijn bereidwillige medewerking. We vormden samen een bijzonder coherent team Sander!

  Groetjes en tot sneeuw…

 • Jaak Pieternol

  Beste heer Wouter,
  mag ik u er op wijzen dat, wanneer u met te veel kracht aan een klink trekt, de kans bestaat dat hij afvalt. Dit is geen grap, maar pure ernst. Wij willen immers een actiegroep oprichten “red de klink” genaamd. Wij geloven immers in de re?ncarnatie en wanneer je terugkomt in het gedaante van een klink, kan het leven vol zware beproevingen zitten. Er zal immers aan je getrokken worden zoals er nooit in de periode waar je in het gedaante van een menselijke wezen op aarde vertoefde, getrokken was geweest.

  Mvg,
  Jaak Pieternol
  voorzitter “red de klink”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *