Vrijdag 19/06/09 – Algemene Vergadering

Tijdens de jaarlijkse Algemene Vergadering van ATLA op vrijdag 19/06/09 namen Hubert Dubois en Guy Mercken officieel ontslag uit het ATLA bestuur. De ganse ATLA-familie wil hun uitdrukkelijk bedanken voor hun jarenlange tomeloze inzet voor de vereniging. Zij werden dan ook uitvoerig in de bloemetjes gezet.
Tijdens dezelfde vergadering werd Niky Claessens officieel aanvaard als nieuw bestuurslid.

1 comment

  • Vansteenbeeck Chris

    Langs deze weg zou ik graag Hubert nog willen bedanken voor alles wat hij zowel voor ATLA als voor mij gedaan heeft. Het was een persoon waar ik altijd kon op rekenen, een man die mij destijds naar ATLA heeft gehaald, een keuze waar ik nooit spijt van heb gehad. Zowel in de succesvolle periode, als in de moeilijke tijden, in tijden van blessure, zelfs nadat ik ATLA verlaten had..
    Hubert, BEDANKT en vul je vrij gekomen tijd in op een manier die je hopelijk evenveel voldoening schenkt als in het verleden bij ATLA..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *