Vrijdag 31 oktober 2008 – Multidisciplinaire Stage BOIC-Vittel.

                                           

Onze scholieren Frederik Claes en Shana Vanhaen hebben een geslaagde weekstage achter de rug in Vittel. Zij zitten beiden in de voorselectie voor het Europees kampioenschap scholieren 2009 in Tampere Finland.

2 comments

  • kurt & heidi

    Binnenkort kunnen we die paarse truitjes (schoon maar doet me een beetje teveel aan Anderlecht denken, sorry Marc N) wegdoen en allemaal vervangen door tricolore truitjes! Proficiat Shana en Fre!

  • Sandra

    Het was (via , via…..haha) een geslaagde stage geweest. Als jullie je zo blijven inzetten, zoals jullie nu doen, en het voorbije seizoen gedaan hebben, ….. zullen jullie hier zeker voor beloond worden. Jullie zijn “superatleten”, gemotiveerd zoals de “echten!”, gesteund door een FANTASTISCHE groep, en……….ook nog met het “hart” op de juiste plaats. Want jullie gunnen zelfs jullie grootste tegenstanders de beste prestaties, maar………… ze zullen het niet zomaar cadeau krijgen! 😀
    Ook in de groep werd er elke training gevraagd, of iemand nog iets gehoord had,……..jaja, want als er iemand niet is, missen ze hem of haar al!!!!
    Het zal voor jullie een geweldige ervaring geweest zijn, ……..;maar we zijn wel h??l blij dat jullie terug zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *