Woensdag 27/05/09 – Lanaken – Start to run

10 weken geleden met de nodige twijfels gestart. 
Zeker tijdens en na de eerste lessen: dat halen we nooit 5 Km, waar blijft dat fluitje, die kan de klok zeker niet lezen,… Na het vertonen van het nodige doorzettingsvermogen en karakter toch de 5 Km afgelegd.
Dat deden 23 atleten. Bij het startschot van voorzitter Theo Bruninx was het nog droog maar tijdens de 5Km begonnen de regendruppels naar beneden te vallen. Geen van de deelnemers kon het echter deren, zij waren blij dat het zeker niet te warm was. Vol goede moed legden ze allemaal de afstand af. De voldoening was groot. Van de atleten, maar ook van de begeleiders, Marie-Jeanne, Petra, Trui, Serge, Jos, Yves en Harry.
Achteraf tijdens een gezellig samenzijn in de kantine, kregen alle deelnemers hun ‘jog-diploma’ overhandigd door de voorzitter.
Een proficiat voor alle atleten en begeleiders is hier zeker op zijn plaats.

6 comments

 • Els Gielen

  dikke proficiat aan alle start to runners die met goede moed het slechte weer ( wel goed voor te lopen) trotseerden tot aan de eindmeet .Ons jog- diploma en presentjes gaven achteraf enorme voldoening. Ook bedankt aan allen die zich voor dit initiatief engageerden . Een pluim van Els Gielen

 • yves

  Een dikke proficiat aan de lopers en hopelijk blijven jullie het lopen volhouden. Op naar de volgende kilometers.

 • Petra

  Inderdaad leuke avond gisteren met grote voldoening voor iedereen! Een bekroning van 10 weken doorzetten, maar ook van lachen, gezellig ‘babbelen’ terwijl de minuten voorbij vlogen, mekaar steunen als dat verdomde fluitje maar niet klonk 🙂 , .. ik heb van mijn debuut als begeleider in ieder geval geen moment spijt gehad, in tegendeel! Tot maandag allemaal!

 • Wendy Donders

  Een dikke proficiat aan iedereen, het is werkelijk voor ons allen een fantastisch resultaat. Hiervoor een dikke merci aan alle begeleiders, want zonder jullie hulp had ik dit niet volgehouden. Ik ben echt supercontent met mijn jogdiploma en ga zeker en vast proberen vol te houden en nog iets te verbeteren.

 • Marie Jeanne

  Een dikke proficiat aan alle deelnemers !! We hopen dat iedereen ervan genoten heeft … en hopelijk hebben jullie nu ook de loopmicrobe te pakken !

 • els

  Eerst en vooral een dikke proficiat aan de begeleiders. Jullie konden de moed opbrengen om voor jullie eigen training eerst de start 2 runners te begeleiden.
  Verder spreken de foto’s boekdelen. Het euforische gevoel wanneer de laatste deelnemer de meet haalt, ook wanneer je niet bent daar geweest, is duidelijk te zien op de foto’s. Allemaal knap gedaan. Jullie eerste overwinning is binnen!!!Ik wens alle start 2runners nog veel succes in hun verdere ‘loop’baan en dat iedere training of wedstrijd jullie het gevoel mag geven van een nieuwe overwinning.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *