Zaterdag 08/11/08 – Tongeren – LCC

Atlanders missen de start van de het Limburgs crossseizoen niet. Toch alweer enkele jaren geleden dat onze Atlanders nog zoveel indruk maakten. 
Teveel om allemaal op te noemen; hieronder een aantal:

Benjamins: Zilver Suzanne Groenen – Brons Kathleen Jacobs
Miniemen: Goud Bernard Groenen – Zilver Sofie Steegen
Scholieren: Goud Anke Steegen – Goud Shala Tulu Mergesa
Juniores: Goud Maarten Vandeweyer / Masters: Zilver Juan Planas
Seniores: Zilver Frank Bollen – Brons Tom Salden

12 comments

 • Hilde Muls

  Als jeugdco. kijk vooral naar de kleintjes en met 21 deelnemers bij de jeugd hebben ze dat schitterend gedaan .Een dikke proficiat is hier dan ook dik op z’n plaats.Maar ook onze grote jeugd doet het voortreffelijk ,samen met onze masters zijn we in alle reeksen vertegenwoordigd

 • bartoli

  Met enkele masters moet eens serieus gepraat
  worden over hun prestaties,dit kan zo niet verder.Straftraining zou ik aanraden………..
  De jeugd wens ik een dikke proficiat………..

 • RVDB (clublid van ACA)

  Op de webstek van ADD, de organisator van de cross, vond ik nog geen uitslag en hier vind ik wel een link naar de uitslag.
  Proficiat webmaster.
  Eigenlijk wist ik al dat ik op de site van ATLA moest zijn voor snelle updates 😉

 • kurt en heidi

  Bartoli jong, wij moeten eens praten. Wie schitterde overigens door zijn afwezigheid? Wie??? Zoals het mooie spreekwoord: wie een kuil graaft voor een ander, valt er zelf in. Of: de pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet.

 • els

  Eerst envooral, tof om te horen dat ook onze webmasters een pluimpje verdienen. Wij vinden het zowaar al vanzelfsprekend dat alle resultaten op geregelde wijze worden bijgewerkt, daarom dank aan de webmasters, een dikke proficiat, jullie zijn een perfect team!!!
  Ook belangrijk om te vermelden vind ik dat ook bij de masters dames iemand het lef heeft gehad om het modderige parcours in Tongeren te trotseren. Proficiat Hilde voor je deelname, en hopelijk zullen er meerderen je voorbeeld volgen.
  Wat betreft de uitslag van mister Bartoli, ofwel is zijn kaartje ergens verloren gegaan, ofwel heeft hij niet eens deelgenomen. (Je moet dan wel lef hebben om dan te durven praten van straftraining!!!) Als de resultaten dan misschien iets minder zijn, dan is er nog altijd de mooie leuze: DEELNEMEN IS BELANGRIJKER DAN WINNEN. Benny, hopelijk zal je het aandurven om ook een van de komende wedstrijden deel te nemen.

 • Marc

  Beste Bartoli,
  Ik had u hoger ingeschat als mens en als sporter want je was zelf niet aanwezig op de cross. Ik had gedacht dat ik u dit kon meedelen op de kampioenenviering van Lanaken maar ik zie dat je hier niet bent op uitgenodigd. Blijkbaar zijn enkel echte toppers uitgenodigd.
  Allez, we zullen het laten voor wat het is en er verder geen woorden aan vuil maken.
  We hopen wel allemaal dat we je op de volgende cross mogen begroeten. Ik zou alvast mijn scheenlappen maar aan doen.
  Crossers jong en oud doe zo verder.

 • Patrick Mesotten

  Ik ben als nieuw lid nog niet genoeg op de hoogte om mij in deze discussie te melden. Maar ook ik wil een pluimpje geven aan onze webmaster, alles mooi up to date. Zoals Rvdb eerder opmerkte was ik anders gewoon . Doe zo verder zou ik zeggen en het is zeker ook interessant dat men reacties kan geven, Poficiat … Patrick

 • kurt en heidi

  Bartoli, denk er ook aan: rust roest. Kom uit uw kot. Andere spreekwoorden en gezegden die hier van toepassing zijn: Een grote baby is nog niet uit zijn luiers (W. Shakespeare). Jaloersheid is de weelde van de schamelen (Hubert Lampo). De meeste dingen zijn om te huilen, maar je kan er beter om lachen (Jos Ghysen). Als de vos de passie preekt, boer, pas op je kippen. Wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd (weet eigenlijk niet wat daar ermee te maken heeft, maar is een mooi spreekwoord…). De ene kraai pikt de andere de ogen niet uit (prachtig). Er gaan veel tamme schapen in een hok. Gedeelde vreugd, dubbele vreugd. Wat niet goed is voor het hok, is niet goed voor de bijen (Marcus Aurelius, jaja, een echte originele Italiaan/Romein!). Alles is al eens gezegd, maar doordat niemand luistert, moet men altijd opnieuw beginnen. Er is geen land met hem te bezeilen. Arbeid Adelt. De akker van de luiheid staat vol met distels. De kantjes eraf lopen. De roos heeft slechts doornen voor hen die haar willen plukken (!). Lui zweet is gauw gereed. Vooruitkomen als een luis op een teerton. Wie met zijn handen in zijn zakken blijft zitten, krijgt er niet veel anders in. Wilt u iemand uw tanden laten zien, probeer dat dan eens door te lachen… 😉 Bartoli, veel plezier ermee!
  En denk eraan: we verwachten jou zondag in … Neerpelt!

 • Marie Jeanne

  tja Benny, als ik u was, ik zou het alvast benauwd krijgen, en Kurt, die een zeer belezen man blijkt te zijn, is er nog eentje vergeten : De beste stuurlui staan aan wal ….

 • els

  Denk eraan, morgen is veldloop te Neerpelt.

  Nu, aan de vooravond van de 2? wedstrijd van het LCC, wil ik Benny nog eens even prikkelen om morgen zeker deel te nemen aan de veldloop te Neerpelt. Mocht je een beetje schrik beginnen te krijgen om af te gaan, je weet toch dat deelnemen belangrijker is dan winnen. Ook aan al de andere clubgenoten, veel succes in Neerpelt.

 • smolders Tony

  hallo als vader van een atleet (Jo Smolders atleet van Genk) ga ik wel eens op sites van andere clubs kijken. en wat mij opvalt is dat jullie een prachtige fotograaf in huis hebben.
  steeds vind ik foto’s van mijn zoon getrokken door haar. eerst foto’s trekken en daarna nog een wedstrijd gan lopen je moet het maar doen.
  daarom wil ik haar, en samen met mij de club van Genk, langs deze weg bedanken voor de vele mooie foto’s die ze van onze atleten maakt
  merci

 • els

  Diegene die om straftraining vraagt zal ze dan ook krijgen!!!

  Gisteren was het dan zover. Benny was, na 2 weken van het toneel verdwenen te zijn, terug komen opdagen. En jawel hoor, hij werd dan flink getrakteerd op een pistetraining met versnellingen. Uiteraard hij niet alleen, want de hele groep masters deed hieraan graag mee.
  Voor de buitenwereld waren de reacties op zijn artikel misschien te grof, maar diegenen die Benny (Bartoli) kennen, weten maar al te goed dat hij dit deed om reactie uit te lokken. Hoe meer reacties hij krijgt, des te liever. Zo gaat het er ook vaak aan toe tijdens de trainingen. Het feit dat er reacties komen, welke sommige mensen hier niet op hun plaats vinden, betekent toch ook dat niet alleen de webmasters deze site bezoeken, maar dat het een levende site is waar bijna elke atleet wekelijks zijn bezoekje brengt.
  Webmasters, nogmaals een proficiat met jullie snelle verwerking, dit maakt reageren zo interessant en Benny, als jij zorgt dat er dit weekend resultaten zijn, dan zullen we ze zo snel als we kunnen doorgeven, zodat er terug wat positieve noten komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *