Zaterdag 11/07/09 – Nacht van Alken

Cedric Hauben wint de mijl bij de scholieren. Dit doet hij in een nieuw CR van 4.29.98. Ook de beste Belgische jaarprestatie op dit moment.
Ook op de mijl bij de dames seniores wordt het CR verbroken. Myrthe Meex finisht als 4de en doet dit in 5.33.69. Hiermee doet ze meer dan 3 seconden van haar vorige record af. In dezelfde wedstrijd finishte Daisy Vryens, die er enorm veel plezier in had, in 5.42.25, Ellen Bollen in 6.02.15 en Margit Jacobs in 6.11.29.
Verder waren er derde plaatsen voor Michael Muutjens op de mijl (4.58.65), Pascal Flammia op de 300m (42.04) en in het verspringen (5m02), Maarten Vandeweyer eveneens op de 300m (38.12) en voor Kenny Hermans bij het hinkstapspringen (12m72).
 

1 comment

 • Sandra

  hey Cedric,

  Proficiat h?!!!
  Het ging een tijdje wat moeilijker, maar nu zie je wel h?, blijven volhouden.
  Elke atleet krijgt te maken met een terugval, maar als je dan geduld hebt, en blijft volhouden en trainen, ……… dan komt het allemaal weer goed. Beter zelfs, je wordt hier mentaal ook veel sterker door,……..en dat is in de eerste plaats wat je nodig hebt, “mentale kracht”.
  Je kunt pas een winnaar zijn, …..als je ook weet wat verliezen is! Alleen als je tegenslagen hebt leren verwerken, zul je een “betere atleet” kunnen worden.

  Nogmaals PROFICIAT!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.