Zaterdag 20/03/10 – Herm?e – Les Boucles du Dj?le

Zaterdag 20 maart trokken 5 ATLA-goeroes, zoals een master ze in een SMS omschreef, richting het Luikse Hermée om er deel te nemen aan Les Boucles du Djâle. Deze wordt gelopen over een schitterend, iets meer dan glooiend parcours. Els Aelbers, Petra Jans, Silvia Panarelli, Raf Indeherberg en Harry Bulté stonden aan de start van de 10 Km.

Maar voor de wedstrijd kwamen ze,  een voor sommige, oude bekende tegen. Een snelle collega, die oa Els, Petra en Harry bij de vorige editie van deze wedstrijd hadden leren kennen, vroeg onmiddellijk of Jos er dit jaar niet bij was. Jammer voor hem (en Jos?) was dit niet het geval. Hopelijk ontmoeten ze elkaar binnnekort nog eens.
Daar waar het vorig jaar de zon was die de deelnemers goed deed zweten, was het dit keer de stevige wind die zijn werk deed. Na het nemen van enkele pittige hellingen stond die wind ook nog pal in het aangezicht.
Els en Silvia legden tesamen de 10 Km af. Zij finishten in 1h03’20". Petra had heel goed haar best gedaan en deed 4 minuten beter dan vorig jaar, haar tijd 55’05". Raf deed 1 minuut beter en ging  na 54’08" onder de finishboog door. Harry had 48’20" nodig voor de 10 Km.
Na het gezellige nakaarten trokken ze terug naar Limburg zodat de meesten zich konden voorbereiden op het ATLA ledenfeest.

 

1 comment

  • kurt

    Nieuwe gezichten, ?n een Els die terug de oude is, m.a.w. ’s anderendaags gewoon effe de 33 km in Bolderberg loopt op een heuvelachtig en zeiknat parcours. Tja, wat moet je daar nog op zeggen ;-)… Proficiat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *