Zondag 15/03/09 – Eschweiler (D) – Volkslauf

 Vandaag was Atla stevig vertegenwoordigd 
 in het Duitse Eschweiler. 
 
Met 8 voor de 10km, Jos Surrinx 38,29, Rene 38,35, Karel 41,30, Nico 44,50, Gert 46,45, Ludo 46,53 , Harry 47,42 en Marie Jeanne knap 54,42. 
Marie-Jeanne was hiermee 6de bij de W50. Jos en Rene waren respectievelijk 5de en 6de bij de M45  (17de en 18de in totaal) en Nico 7de bij de M50.
Dit was geen normale 10 km. De ene helling was nog zwaarder dan de andere. 
Wat ook nog opviel bij de ATLA atleten was dat diegene die nog aan het wachten zijn op hun paars truitje, wel voorzien waren van andere paarse kledij (echter niet zichtbaar voor de toeschouwers)….
Dit goldt helemaal voor de 21 km. Volgens Peter zou het een vlak parcours zijn, doch Danny, Bennie en Jos hebben het geweten. Peter was zeer snel gestart samen met Jos. Deze laatste wist na 10 km wat voor parcours het was. De zware hamer stond daar te wachten. Dannie en Bennie hadden het beter ingeschat, zij liepen een prachtige tijd. Snelle Peter bleef echter snel tot het einde klokte in een schitterende tijd van 1uur 30 , Bennie en Dannie in 1uur 40 en 35 sec., Jos tenslotte toch nog in 1uur 42 en 45 sec. hiermee was hij zelfs 6de in de categorie 55+.
Na afloop werd lekker nagekletst, volgend jaar komen we terug want het was uiteindelijk een schitterend parcours.

5 comments

 • els

  Vorige week nog maar met z’n zessen, vandaag al met meer dan het dubbel. De masters hebben stilaan hun winterslaap be?indigd. Ik ben ook blij dat Benny weer van de partij is. Allemaal behoorlijke tijden. Marie-Jeanne, we moeten wel de dames eens gaan wakker schudden. (Anders slapen ze het hele voorjaar door).Nu, zoals je weet had ik je graag vergezeld, maar zoals ik kan zien heb jij wel behoorlijk je mannetje kunnen staan. Alweer een knappe prestatie. Heb jij ergens stiekem getraind? In ieder geval, de begeleiding van jouw dames werpt ook zijn vruchten af in je eigen loopprestaties. Geniet er verder van.

 • kurt

  Normaal is Iwan Theunisse meer dan 2 minuten sneller op een 10 km, dus dan weet je genoeg over het parcours. Proficiat mannen en vrouwtje, en een bijzondere vermelding voor de verrijzenis van onze Bartoli!

 • Marc

  Proficiat met de prestaties in Eshweiler. Ik vraag mij wel af of Benny de ganse wedstrijd haas heeft gespeeld voor Danny. Benny heeft die taak al meerdere keren voor zijn rekening genomen, proficiat Benny voor je zo dikwijls op te offeren voor je clubgenoten.
  Doe zo verder.
  Marc

 • Sandra

  Zo heuvelachtig ziet het er toch niet uit op de foto’s……de indoorpiste in Gent is “erger”…….:-)
  Of zijn de “gezichten” zo erg op de andere foto’s , dat jullie ze niet durven te tonen?….:-D

 • els

  Tja Sandra, ik heb ook geen heuvel, laat stil zwijgen een molshoop op de foto’s kunnen bespeuren. Maar als ik dan toch op de commentaren van mijn loopmaatjes te werk wil gaan, wil ik het bij deze ook voor hen opnemen. Een enkele klik op het parcours en het hele verhaal is duidelijk….Wat hebben we toch een goeie website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *