Zondag 15/03/09 – Grobbendonk – B.K. Veldlopen Masters

Op een prachtig zwaar parcours (mulle zand en heuvelachtig) te Grobbendonk hebben onze master Atlanders zwaar gestreden. 
Harrie Roex mocht als eerste aan de slag. Hij werd 25e bij de Masters 55+ na een goed gelopen strijd. In zijn wedstrijd M55/M60/M65 enz. werd Harrie 46e van de 82.
Daarna Annie Munten in de wedstrijd 45+/50+ enz. Zij werd knap 5e bij de W50 na een zware strijd met haar concurrenten. In haar wedstrijd werd zij maar liefst 11e van de 72 dames. 
Carin Brouwers liep in de wedstrijd W35 en W40. Een 19e plek bij de W40  was vandaag het hoogst haalbare. Zij was heel content met haar 24e plek van de 49 dames (slechts 5 dames 35+ eindigden voor haar). 
Bij de masters 40 zagen we Juan eindigen op een 5e plek en Leo van Houten op een 13e. Leo was slechts enkele seconden verwijderd van een top 10 positie! (Bij de mannen masters 40 bereikte 69 atleten de finish.)

 

 

VOORBESCHOUWING.

De masters mogen de wintercampagne afsluiten met hun kampioenschap.
Zal Juan Planas zijn titel van verleden jaar vernieuwen bij de M40 ? Het zou een mooie afsluiter zijn na een fantastisch seizoen, 7 overwinningen – L.C.C. – L.K.. Zwaarste tegenstand zal komen van Patrick Vanderstraeten (VITA). 
Leo VanHouten zit in dezelfde categorie. Ook een heel sterk seizoen gemaakt. Is Top 10 mogelijk ?? 
Harrie Roex zal de ATLA kleuren verdedigen bij de M55. Het is voor hem het eerste B.K. Leeftijd speelt geen rol, hij blijft ervoor gaan.

Bij de dames W40 zal Carin Brouwers ook aan haar eerste B.K. beginnen. Na een sterk seizoen zou een top 15 zeker mooi zijn. 
Annie Munten is bij de W50 toch één van de medaillekandidaten, hier zal ze wel rekening moeten houden met topfavoriet Irene Hamblok (DALO).

3 comments

 • heidi/kurt

  Harie laat nog maar eens blijken uit welk hout hij is gesneden. Annie is aan een ongelooflijke comeback bezig. Carin zet haar progressie flink verder. Juan is gewoonweg top. En Leo blijft jaarlijks vooruitgang boeken, het einde is nog lang niet in zicht. Dus een dikke proficiat allemaal.

 • bartoli

  Harrie ,steeds present,waar blijf je die wilskracht
  uit halen????Proficiat
  Carin en Annie ,Leo,Juan en de rest proficiat met weeral een prachtresultaat ,want die lijn
  trekken jullie al het heel winterseizoen door.

 • els

  Best een pittig parcours heb ik kunnen zien op het mooie filmpje. Knappe prestaties van jullie allen. Jullie sluiten met deze wedstrijd een mooi seizoen af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *