Zondag 15/03/09 – Hoboken – Indoor

Op de druk bezette indoorwedstrijd te Hoboken zijn er weer een aantal PR’s en 1CR verbeterd. Kirsten Simoni zorgde voor de verrassing van de dag. Bij haar eerste deelname aan de 60horden liep ze dadelijk het CR van de tabellen. Kirsten geloofde haar eigen ogen niet toen ze op het scorebord 11.64 zag verschijnen, ze heeft nu echt wel de smaak te pakken want ze liep eerder die namiddag ook een behoorlijke 9.18 op de 60m.

Wie zeker van indoor is gaan houden, is onze benjamin Eline Claeys. Bij het hoogspringen wist ze iedereen te verbazen door over 1.00m te gaan. Goed voor een 6de plaats op 25 deelnemers Een wedstrijd die trouwens onderbroken werd voor de reeksen van de 60m (Eline liep 10.64). En dat Eline kan springen bewees ze door 2.91m ver te springen ook nog . Onze miniemen waren in de meerderheid. Bo Nijs wilde haar indoorseizoen blijkbaar goed afsluiten. Dat hard trainen en een goede inzet loont, bewees ze door op de 60m een nieuw pr van 8.96 te lopen.

We waren dus weer goed op dreef, want ook Lisa Froyen deed nog iets van haar besttijd af 9.82. Anne Bruggen liep op de 60m 9.26 en zette een pr neer op de 60m horden van 11.13. Bij de jongens miniemen zette Maxime in de reeksen een 8.55 neer. Later in de namiddag zou hij 8.49 lopen in de finale waar hij knap derde werd. Hij had dan ook al het verspringen in de benen zitten met een best sprong van 4.75m. Daarmee liet hij nog maar eens merken dat de 5-metergrens niet zover meer af is. Martijn miste op een haar de finale van de 60m. In de reeksen liep hij 8.69. De pech bleef hem achtervolgen want hij liet drie nullen optekenen bij het verspringen.

Niels Bijnens toonde dat hij alle diciplines aankan. Op de 60 liep hij een verdienstelijke 9.66 en bij het verspringen haalde hij 3.72m. Bij het kogelstoten hadden onze deelnemers minder geluk een spekgladde ring maakte een goed resultaat niet mogelijk. Babette haalde 7.51m, Ashley 9.10m en Lisa 6.98m Met nog één indoormeeting te gaan kunnen we nu al terugkijken op een schitterd indoorseizoen met heel wat persoonlijke records en ook enkele clubrecords. 

Proficiat aan alle deelnemers!

2 comments

  • Martijn

    Het was jammer maar ik stond wel in de finale. We waren al op weg naar huis en stonden met autopech langs de autosnelweg. Waren we toch maar wat langer gebleven 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *