Zondag 16/11/08 – Neerpelt – LCC

Overwinningen voor Chala Tulu, klasse te sterk – Maarten Vandeweyer – Juan Planas – Frank Bollen, klaar voor de nationale Cross-cup.
Zilver voor nooit afgevende Bernard Groenen en Tom Salden, aan een sterke wintercampagne bezig. 
Brons voor de onverslijtbare Annie Munten. 
Andere sterke prestaties kwamen van Carin Brouwers 5de, Anneleen Winten 8ste, Leo Van Houten 8ste en trainer Steven Heemskerk 10de. Het debuut van Willy Peter, 19de bij de seniores mannen, was zeker geslaagd.
Weer een opvallend sterke vertegenwoordiging bij de benjamins meisjes en masters heren. 

2 comments

 • smolders Tony

  hallo, als ouder van een atleet (Jo Smolders van AC Genk) kijk ik wel eens op sites van andere clubs. wat mij opvalt is dat jullie van atla een prachtige fotograaf in huis hebben. ik wil dan ook langs deze weg die mevrouw danken voor de vele mooie foto’s die ik van mijn zoon en de andere atleten hier op deze site kan bewonderen.
  nogmaals dank en tot op een volgende wedstrijd
  met sportieve groeten
  Smolders Tony

 • Jos Swennen

  Bedankt Mark voor de fijne wedstrijd in Neerpelt. Zonder jou hadik daar in de kou gestaan. Fijn dat je ook bij me bent gebleven want jij weet dat tussen enkele masters zware concurrentie Hangt. Ik heb begrepen dat er in de veldloop van Lanaken geknalt gaat worden. Ik probeer een goed figuur te slaan doch vlot gaat het niet. Je hebt me flink aangespoord om toch vol te houden. Dit vind ik geweldig van jou echter ik had stiekem gehoopt bij de aankomst voor te mogen blijven. Jammer dat heb je me toch niet helemaal gegunt. Mijn maatje uit Eigenbilzen zal me nu toch uitlachen en dat vind ik vervelend, begrijp je. Volgende keer inGenk moet je me toch voor laten want anders is mijn motivatie helemaal stuk. Toch nog bedankt voor je steun………………

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *