Zondag 17/05/09 – Zwevegem – Beker van Vlaanderen A.C. Heren

Knappe 4de plaats.

Demonstratie van Frederik Claes op 100m-11.18 en 200m-22.81, 2 overwinningen.
Frank Bollen een maatje te groot op de 3000m-8.18.30.
In de kampnummers kwamen Geert Bruninx-kogel, Patrick Mesotten-discus en Kenny Hermans-hinkstap sterk uit de hoek.
Onze jonge aflossingsploegen lossen de verwachtingen volledig in. 
Ploeg: Frederik Claes-Vincent Michiels-Erik Heggen-Maarten Vandeweyer-Tom Salden-Frank Bollen-Steven Heemskerk-Patrick Mesotten-Geert Bruninx-Dennis Dops-Thomas Vanhees-Wouter Vanhees-Sander Dexters-Koen Vanderhoven.

3 comments

  • Patrick Mesotten

    Interclub… de mooiste meeting van het jaar. Als nieuwkomer ook een eerste kennismaking met het jonge “geweld” van atla. een 6-7 de plaats in het vooruitzicht. Het weer was ons goed gezind.
    Ook de meeste prestaties vielen goed mee. Een mooie groep. Schitterende overwinningen van Frederik Claes op de 100 en 200m. De verwachte maar niet minder mooie overwinning van Frank Bollen. KLassebak. Een zeer mooie 2de plaats op het Hinkstap van Kenny…. sterke 800m…. Kogel top… en dan natuurlijk de mannen die Atla uit de nood helpen met een nummer te doen voor punten, hoog , polsstok (ale na een 400m hier ,gaat dat dus niet :p) maar volgend jaar horden zal makkelijker zijn. speer….
    awel ik heb er in ieder geval van genoten… en hoop er volgend jaar als “ouwe” weer bij te zijn… Proficiat aan allen want het blijft natuurlijk een teamprestatie…

  • Benny

    Proficiat aan gans ATLA ! Ik ben blij te merken dat ‘teamwork’ tussen atleten, trainers & bestuur beloond wordt. Tijdens zo ??n dag wordt een hechte samenwerkingsband voor jaren gesmeed… Daar doe je het voor !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *