Zondag 24/01/10 – Lommel – LCC veldloop

Master Juan Planas zorgt in het noorden van de provincie voor de enige ATLA-overwinning.
Manuela Soccol finisht als 2de seniore. Frank Bollen wordt bij de heren 3de senior.  En ook Carin Brouwers wordt 3de, zij bij de masters +45.

5 comments

 • Jos B

  Proficiat aan alle deelnemers. Prachtige wedstrijden waren het. Dit was een serieuze test op een zelden zo sterk bezette Limburgse cross.
  Het waren zwaar bevochten (letterlijk en figuurlijk) reeksen tegen toppers van hier en ver buiten onze provinciegrenzen. Dit was genieten!

 • Peter Vandooren

  Kurt heeft zichzelf van een andere kant laten zien in Lommel. Hij probeerde met zijn sexy broekje ( zie foto’s) indruk te maken op de vrouwen of was het voor zijn tegenstanders bedoelt?

 • Philom?ne

  Niet te doen, niet te doen. Jef De Gelissen die loopt nog veel harder als dat jong aanstormend geweld in zijn buurt komt. Jaja Sergio, alias Peter, je zal nog meerdere sportzaken moeten afreizen om nog betere spikes te vinden, ofwel nog veel harder trainen. Maar eerlijk gezegd, ik denk ook wel dat zijn jaren ervaring een zeer grote invloed hebben op zijn prestaties. Nochtans, toen we je vorige week in de kantine bezig hoorden, dachten we bij ons allen, dit weekend moet hij eraan geloven. Maar zoals je ziet, Jef loopt die wedstrijd zelfs met zijn ogen dicht.
  Toch allen knap gedaan hoor. Jullie waren er en dat kan van velen nog niet gezegd worden.

 • els

  Proficiat aan alle deelnemers. Zeker met zo’n uitgebreid deelnemersveld werd het zeker moeilijker om een medaille mee naar atla te nemen. Toch zijn de uitslagenlijsten weer mooi paars gekleurd.
  Leo, jammer van je opgave. Jullie zijn duidelijk samen zwanger, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *