Zondag 25/04/10 – Enschede (Nl) – Marathon

Juan Planas was in bloedvorm volgens zijn trainingsmaten. Dat heeft hij ook bewezen in zijn eerste marathon, 2u39.00! Juan was meer dan tevreden met zijn eigen haas Frank Bollen, deze gaf een perfect tempo aan en regelde drank en spons tot een 31 km.

10 comments

 • ghislain

  dikke proficiat dit smaakt naar meer op naar de volgende Juan. Haas van dienst prachtig als je dat wilt doen . Maar ja dan met zo een team.
  Trainer, chapeau alweer een pluim op je hoed.

 • heidi/kurt

  Juan, bedankt voor het definitief onbereikbaar maken van het cr M40 op de marathon :-(. Neenee, van harte proficiat Juan, als er iemand het verdient ben jij het wel, alle respect voor de inspanningen die je ook vooraf hebt geleverd. Aan de tussentijden te zien was de indeling ook dik in orde. Dat smaakt naar meer !?!?

 • Leo van Houten

  Supermaster + superhaas = supertijd!

  Prachtig debuut, smaakt naar meer?

 • Manuela

  Het was een super hete dag in Enschede en ook nog eens volle zon. Het parcour was niet zonder obstakels maar zo een prestatie neerleggen is echt geweldig.
  Loper en haas hebben zeer mooi en soepel gelopen (all? zo leek het voor ons toch).
  Een dikke proficiat voor allebei.

 • els

  Prachtige prestatie Juan en Frank. Een tijd om van te dromen,… maar alleen door te dromen zal het niet lukken zeker.

 • Juan

  Bedankt allemaal. Ben onder de gegeven omstandigheden, 27? onderweg, zeer tevreden met mijn tijd. Frank zou me een 31 tal kilometers hazen en dat heeft hij voortreffelijk gedaan. Ik moest me van niets iets aantrekken, (tempo, drank, spons,…) alleen lopen. De laatste 10km was het wel een hel. Dacht steeds dit doe ik nooit meer. Maar direkt na de aankomst smaakte het inderdaad naar meer. Groetjes

 • Hilde

  een dikke proficiat
  wanneer staat de volgende op de lijst dan komen wezeker eens kijken en vooral supporteren

 • Sandra

  Juan, dikke proficiat! Dat zijn afstanden en tijden, waar wij als sprinters nog niet “durven” van te dromen……..dit vraagt jaren voorbereiding voordat je hiervoor klaar bent.
  Velen mogen een voorbeeld aan u nemen, vooral aan de gedrevenheid, waarmee jij je sport beoefent. En aan Frank heb je een ideale teamgenoot gehad. Proficiat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.