11/02/18 – Rotselaar – V.K. Veldlopen

Steven Heemskerk maakt er een ware demonstratie van bij de masters.
Solo naar een nieuwe Vlaamse titel. Interessant gegeven, hij was zelfs 7″ sneller als de winnaar bij de juniores, daar hoeft geen uitleg meer bij. Tevens zette hij met deze zege ook zijn eindzege in de nationale crosscup bij de masters vast.

Scholier Aron Claesen startte eerder iets voorzichtig maar kwam op het einde heel sterk opzetten, 7de Vlaams kampioenschap. Arnaud Janssen kwam in de start ten val. Doel, een plaats op het Vlaams podium 1ste jaars scholieren of er toch kort bij, was toen weg. Toch nog 7de op het Vlaams. Jorre Lambrichts deed het behoorlijk.

Bij de juniores was Matthias Janssen met zijn 9de plaats dik tevreden. Marnick Nicolaes eindigde 18de.

Bij de cadetten was Ward Janssen net iets te veel onder de indruk van de tegenstand, 4de. Senne Biesmans blijft op zijn elan doorgaan. Met een sterk einde pakte hij de 10de plaats. Luca Mebis 21ste en Berre Timmerman 25ste waren niet slecht.

Cadetten meisjes, Estelle Lantin 13de en Marie Willems 14de hebben nog groeimarge. Lina Mebis tevreden met 16de plaats. Annelies Nijssen, nog ziekjes, 8ste.

Drea Vandooren liep bij de juniores een goede wedstrijd, 13de. Peter Willy, ziek geweest, 7de plaats M35.
Nardozza Vincent, niet topfit, moest opgeven.