Inschrijving

Ten eerste moeten alle nieuwe leden minstens 6 jaar oud zijn. Het is mogelijk om eerst 2 weken te komen proberen. Bij interesse of een eerste inschrijving kunt u best eerst op een vaste trainingsdag om info vragen bij een trainer, of een mail sturen naar info@atla.be.

De inschrijving gebeurt enkel via het online inschrijvingsformulier onderaan deze pagina. Na inschrijving wordt er een e-mail naar uw e-mailadres gestuurd om de betaling in orde te maken. Vul deze dus zeker juist in.


Ledenbijdrage

Het bestuur beseft zeer goed dat de hoogte van de ledenbijdrage een belangrijk punt is voor ieder lid en alle gezinnen. Ons uitgangspunt is de drempel voor iedereen die aan atletiek wil doen, zo laag mogelijk te houden.

Wat zijn onze belangrijkste uitgaven?

  • De jaarlijkse bijdrage aan de Vlaamse Atletiekliga van gemiddeld € 30,00 per lid (inclusief wedstrijdlicentie en medische verzekering remgelden)
  • Een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid voor alle vrijwilligers en eerlijke onkostenvergoeding voor gediplomeerde trainers en begeleiders
  • De kosten voor lening, water, elektriciteit, verwarming en onderhoud van de accommodatie
  • Kosten in verband met wedstrijdorganisaties (fotofinish, juryleden, kopies, apparatuur, …)
  • Belasting op onroerend goed, registratierechten, provinciebelasting, uitbating van de cafetaria, brandverzekering, website, …

De ledenbijdrage is als volgt:

volledig jaarvanaf 1 aprilvanaf 1 meivanaf 1 junivanaf 1 juli
1e lid gezin€ 145€ 125€ 115€ 100€ 60
2e lid gezin€ 125€ 100€ 90€ 90€ 60
3e lid gezin€ 100€ 85€ 85€ 85€ 60
4e lid gezin€ 70€ 70€ 70€ 70€ 60
volgend lidgratis
studenten hoger, trainers, bestuursleden€ 55

Een atletiekjaar en dus de aansluiting eindigt op 31 oktober. Wie na het winterseizoen aansluit kan dit doen aan een verlaagde prijs (zie tabel).


Belangrijk

Opgelet: De vergunning en het borstnummer worden pas aangevraagd wanneer de ledenbijdrage betaald is! Dit is zeker van belang voor wedstrijdatleten die al vanaf begin november aan wedstrijden willen deelnemen.

Deelname aan ATLA-wedstrijden is gratis voor leden, en er is ook een korting van 15 euro per lid voorzien op onze maaltijddag.

Bij uw ziekenfonds kan u een aanvraag tot terugbetaling van inschrijving bij een sportvereniging aanvragen.


Inschrijvingsformulier

Formulier in een apart tabblad: klik hier

Bij vragen, contacteer Patrick Cauberghs: (+32) 0494/438044 of info@atla.be