Inschrijving

Bij interesse of een eerste inschrijving kunt u best eerst op een vaste trainingsdag om info vragen bij een trainer, of een mail sturen naar info@atla.be. Op die manier kunnen we bekijken bij welke groep u best kan aansluiten en wanneer de trainingen exact zijn.

Alle nieuwe leden moeten minstens 6 jaar oud zijn. Het is mogelijk om eerst 2 weken te komen proberen.

De inschrijving gebeurt enkel via het online inschrijvingsformulier onderaan deze pagina. Na inschrijving wordt er een e-mail naar uw e-mailadres gestuurd om de betaling in orde te maken. Vul deze dus zeker juist in.


Ledenbijdrage

Het bestuur beseft zeer goed dat de hoogte van de ledenbijdrage een belangrijk punt is voor ieder lid en alle gezinnen. Ons uitgangspunt is de drempel voor iedereen die aan atletiek wil doen, zo laag mogelijk te houden.

Wat zijn onze belangrijkste uitgaven?

  • De jaarlijkse bijdrage aan de Vlaamse Atletiekliga van gemiddeld € 30,00 per lid (inclusief wedstrijdlicentie en medische verzekering remgelden)
  • Een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid voor alle vrijwilligers en eerlijke onkostenvergoeding voor gediplomeerde trainers en begeleiders
  • De kosten voor lening, water, elektriciteit, verwarming en onderhoud van de accommodatie
  • Kosten in verband met wedstrijdorganisaties (fotofinish, juryleden, kopies, apparatuur, …)
  • Belasting op onroerend goed, registratierechten, provinciebelasting, uitbating van de cafetaria, brandverzekering, website, …

De bijdrage voor aansluiting in 2023-2024 is als volgt:

Vanaf 1 aprilVanaf 1 meiVanaf 1 juniVanaf 1 juli
1e lid gezin€ 150€ 140€ 115€ 75
2e lid gezin€ 125€ 115€ 105€ 75
3e lid gezin€ 115€ 105€ 100€ 75
4e lid gezin€ 95€ 85€ 75
5e en volgende leden gezinGratis
student hoger onderwijs, bestuur, trainer€ 80€ 75

Een atletiekjaar en dus de aansluiting eindigt op 31 oktober. Wie na het winterseizoen aansluit (in april of later) kan dit doen aan een verlaagde prijs.


Belangrijk

Opgelet: De vergunning en het borstnummer worden pas aangevraagd wanneer de ledenbijdrage betaald is! Dit is zeker van belang voor wedstrijdatleten die al vanaf begin november aan wedstrijden willen deelnemen.

Deelname aan alle ATLA-wedstrijden is gratis voor leden. Via de Uitpas of het bonussysteem kan eventueel een deel van het inschrijfgeld terugverdiend worden. Ook bij uw ziekenfonds kan u een gedeeltelijke terugbetaling van het inschrijvingsgeld aanvragen.


Inschrijvingsformulier

Formulier in een apart tabblad: klik hier

Bij vragen, contacteer Patrick Caubergs: (+32) 0494/438044 of info@atla.be