01/05/24 – Namur – BK Studenten

Net zoals op het BK indoor voor studenten, was ook het outdoor gebeuren goed bezet, al was de wind soms de spelbreker voor bepaalde atleten met aspiraties voor het komende E.K. Sfeervol was het alleszins in het mooie Namur, waar deelgemeente Jambes over een mooie accommodatie beschikt.

Aron Claesen stond paraat voor de 1500m, en was van plan om er, de taktische spelletjes van het PK in het achterhoofd, vanaf het begin in te vliegen. En dat deed hij ook: bij de start sprint hij naar voren, en maakt er een harde wedstrijd van. Desondanks weet een hele sliert tegenstanders tot 150m van de finish in zijn kielzog te blijven, maar ook in de eindsprint geraakt niemand hem nog voorbij. Een dijk van een wedstrijd, ondanks de wind en zijn koppositie van begin tot eind beslecht in 4’01″67, voor Antoine Schauwers en Antoine Douley. Klaar voor de Beker van Vlaanderen!

Charlotte Vanlangenaker stond paraat voor het polsstokspringen (3m10 CR en 7de plaats) en  behaalde het podium van het discuswerpen (34m76 en 3de plaats). Knap zonder meer!

    Plaats een reactie

    Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.