23/06/24 – Hoeselt – Hoeselt Run

(tekst Kurt C)

Onze collega’s van de Hoeselt Run hebben hun wedstrijd, ondanks het allesbehalve snelle parcours, op enkele jaren tijd uitgebouwd tot een van dé Limburgse topwedstrijden. Met 2100 deelnemers konden ze dit jaar niet anders dan de inschrijvingen vroegtijdig afsluiten, het was er dan ook gezellig druk, ook wel dankzij de plotse warmte, al was die dan weer geen bondgenoot van de lopers.

Terwijl de mensen van Hoeselt Run overal in groten getale aanwezig zijn, zeker ook op onze Maasrun, lieten onze sterkhouders van de laatste jaren het deze editie toch een beetje afweten. Vonden we terug op de foto’s en in de uitslagen (don’t shoot me wanneer ik iemand heb gemist): Yves Hoofs-Gert Machon-Jo Bruggen-Emma Vandooren-Drea Vandooren en Wim Swennen op de 10 mijl, Niky Claessens-Bert Janssen-Kurt Claesen op de 10 km. Vooral in de namiddag was het puffen en hijgen geblazen, met de nodige slachtoffers tot gevolg. Sommigen onder ons maakten er dan ook maar een veredelde wandeling van, met bijkomend entertainment/geambeteer van de toeschouwers 😉 .

Een lichtpuntje: Jos(ke) Swennen wordt 3de op de kidsrun °2014, en doet het daarna ook nog prima op de 5 km, nadat hij de voorgaande weken al uitgebreid het parcours had verkend.

 

    Plaats een reactie

    Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.