01/04/13 – Oirsbeek (Nl) – Peter Rusmanloop

Op Paasmaandag trok de promotiebus van de Maasrun weer de grens over richting Oirsbeek-Schinnen.
Het had weer maar eens gevroren de nacht voordien dus de lopers waren maar al te blij dat ze ter plaatse het jasje van de Maasrun konden aantrekken om zich te gaan inschrijven.
Op weg naar die inschrijving kwamen Els Aelbers, Michael Laarhoven, Jo Bruggen, John Walstock en Harry Bulté hun grofgebekte 🙂 clubmaat Rene Meertens tegen. Jammer dat die zo hard kan lopen anders hadden ze hem onderweg de gracht in geduwd!

Over het golvend Nederlands Limburgse Heuvelland werden zij ove 10 mijl een speelbal van de wind. Het eerste gedeelte, met al onmiddellijk een stevige kuitenbijter, blies deze veelal in het voordeel. De tweede helft  stond deze dan vooral op kop. De wind en het zware maar mooie parcours maakte er een zware bedoening van.
Rene finishte na 1h05’16” en was zoals verwacht de snelste ATLAnder. Michael 1h08’18”, Jo 1h10’02”, Harry 1h14’00”, John 1h30’25” en Els ongeveer 1h38’53” volgden.
Hiermee bewezen zij dat zij nu al goed op weg zijn om hun beste beentje voor te zetten op de nieuwe afstand tijdens de Maasrun.

  • Carel
    01/04/2013 om 16:04

    Ha die mannen en Els goe gelopen, hier heeft het alweer niet gevroren 25 grd.
    :o)
    Gr. Carel

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.