02/04/16 – Ancona (Ita) – E.K. Indoor Masters

Ik kan het eigenlijk nog steeds niet geloven dat ik een bronzen plak heb behaald op een Europees kampioenschap! De prestatie (12m47) zou vorig seizoen goed geweest zijn voor een 14de plaats op de wereldranglijst (masters vrouwen w35) en is ook de derde beste Belgische prestatie ooit bij het gewichtwerpen w35.
In bijlage stuur ik een foto door van het podium. Het goud was voor de Finse Kirsi Koro (Europees recordhoudster) en het zilver voor de Wit-Russische Vera Yepimashka (zevenkampster en kogelstootster op het hoogste niveau geweest).

Een laatste update van de resultaten uit Ancona:
De organisatie van het kogelstoten loopt al vanaf de start van de competities mank en dat heeft ook Georges aan den lijve mogen ondervinden. Zo werd de starttijd van zijn proef verzet van 9u30 ’s ochtends naar 17u00. Georges stootte de kogel 10m91 ver, goed voor een 12de plek.
Vandaag kwam hij een laatste keer in actie en dit bij het gewichtwerpen. Georges bracht het er met een worp van 13m79 uitstekend vanaf. Hij eindigde op een tiende plaats (met hetzelfde resultaat als de negende plaats).

Groeten Wendy

foto medaille

  • Petra Jans
    03/04/2016 om 22:13

    Inderdaad een super-prestatie Wendy! Dikke proficiat!!

  • Stefanie Meyers
    04/04/2016 om 11:35

    Fantastisch gedaan Wendy en Georges ! Dikke proficiat hoor !!!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.