03/09/17 – Lier – B.K. Estafetten

ATLA masters mannen  in een bloedstollende finale 4x800m naar BRONS in een tijd van 8.40.97. Peter Willy-Raf Clerinx-Peter Segers-Ralf Buntinx  Proficiat. Na in reeks 2 bijna heel de wedstrijd aan de leiding te hebben gelopen, moest Ralf Buntinx als slotloper tot het uiterste gaan om het BRONS te pakken.

Jammer dat de administratieve rompslomp rond de reekssamenstellingen toch niet heel katholiek verliepen. Dit zou ons net als bij de scholieren jongens toch telkens een plaatsje kosten. De masters mannen zetten hiermee een C.R. en L.R. neer.

Onze cadetten jongens  en scholieren jongens 4x800m zetten eveneens een topprestatie neer, ieder op zijn niveau. Bij de cadetten maakte startloper Senne Biesmans toch weer indruk, dan volgden Luca Mebis, Berre Timmerman en Arnoud Janssen. Resultaat 9.29.93 en een onverwachte 5de plaats. De scholieren kwamen terecht in één van de sterkste estafettenfinales.

Jammer dat ze in reeks 1 moesten starten. Ze wonnen deze overtuigend in 8.23.94, Jan en Jef Neyens-Marnick Nicolaes-Aron Claesen. Hun plaats was eigenlijk in de snelste reeks 2. Eindresultaat mocht er wezen, 6de plaats.

    Plaats een reactie

    Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.