04/09/22 – Kessel-Lo – BK Aflossingen

Onze masters maken het mooie weer op het Belgisch Kampioenschap Aflossingen in Kessel-Lo: de eerste medaille is binnen! Nathalie Van Oosterwijck, Elsje Bollen, Mieke Creemers en Bianca Menten legden er de pees op, en behaalden knap BRONS. Straks nog de 4x800m, waar we jammer genoeg met enkele afzeggingen te kampen hebben, doch onze meisjes/dames zullen hun huid duur verkopen. Vanavond zullen ook onze masters heren op de 4x1500m hun beste beentje voorleggen. Indien hun snelheid evenredig is aan de kwaliteit van hun voorafgaande taktische besprekingen, belooft dat alleen maar veel goeds!

UPDATE 1: onze dames hebben hun huid inderdaad duur verkocht! Elsje Bollen, Mieke Creemers, Nathalie Van Oosterwijck en haar zus Katja werden knap 4de . En ADD deed ook een duit in het zakje: ze mochten de hond van de foto uitlenen!

UPDATE 2: onze heren masters waren als laatste aan de beurt op de 4x1500m. Na een zeer sterke race, eindigend in een straffe tijd van 18’01”, kwamen ze jammer genoeg 2 luttele secondjes tekort om eremetaal te pakken. Niettemin een absolute topprestatie van Mikaël Bollen, Ralf Buntinx, Raf Clerinx en Steven Heemskerk, zeker als je weet dat onze heren allemaal +40 zijn, en moesten strijden tegen “jonkies” van 35.. Wat ook wel betekent dat ze het vorige clubrecord  van Kurt Claesen – Marc Heymans – Leo Van Houten en Juan Planas naar de eeuwige verdoemenis hebben gelopen ;-).

 

 

 

    Plaats een reactie

    Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.