04/12/22 – Bree – LCC

(verslag jeugdatleten door Kristof Thijs, vanaf kadet Cor Heemskerk)

Emi Vrijens beet vandaag de spits af bij de 2de jaars Benjamins en dat deed ze super, mooie wedstrijd en laatste 100 meter heeft ze een gaatje dichtgelopen, dan erop en erover naar de 1ste plaats!
Daarna kwam bij de Pupillen meisjes 1ste jaars  Lina Withofs in actie, een hele mooie indeling van haar wedstrijd, maar helaas bij de sprint net geen top 5, gestrand op plaats 7, super gedaan!
Toen was het de beurt aan Lina V. en Lois W. , Lina had een supersnelle start, die ze achteraf moest bekopen en eindigde op plaats 12. Lois had wat buikpijn onderweg maar strijdvaardig volgehouden en geëindigd op plaats 15.
Alsvolgt dook Semmie het veld in en bevestigt zijn goede vorm van voorbije week, plaats 5!
Dan kwamen onze miniemen in actie, Esther,Sanne en Dorien misten hun start niet! Daarna ontstond er wel een gaatje in de kopgroep die Esther net gemist had. Op het einde kwam ze net een metertje te kort voor podiumplaats, 4de! Sanne strijdvaardig zoals altijd volgde op een zucht van haar zus en nam plaats 6 voor haar rekening!  Dorien liet het doorzettingsvermogen zien dat we van haar gewend zijn en bevestigt weer met plaats 12!
Milo en Laurens gingen er tegenaan bij de jongens.Milo, weer met zijn gekende superstart, positioneerde zich in de  top 10 en hield ook stand met plaats 9 als resultaat. Laurens, die zijn 2de LCC wedstrijd ooit liep, bloeit open en liep dan ook een hele mooie wedstrijd, plaats 12!
En dan niks dan lof voor Seb bij de 2de jaars Miniemen, elke week weer paraat om het beste van zichzelf te geven! 17de plaats!
Goud voor Pascal Van Marcke en Steven Heemskerk
Zilver voor Wouter Simons en Ward Janssen
Brons voor Sam Van Gelder
Onze cadetten meisjes Nore Vranken 15de, Sterre Ansquer 17de en Ima Withofs 18de deden het goed. Master Elsje Bollen was niet lekker, 5de plaats. Pascal Van Marcke was bij de masters M50 weer outstanding. Leo Van Houten knokte tot het bittere einde voor het podium, net niet, 4de plaats. Kurt Claesen wroette zich naar een mooie 6de plaats. Bij de seniores zagen we een mooie wedstrijd met Wouter Simons, Cortvriendt OEH en Gombeer LOOI in de hoofdrol.
Gombeer trok de winst naar zich toe en Wouter Simons klopte vlot Cortvriendt. Steven Heemskerk was in de gezamenlijke masters-juniores wedstrijd te sterk voor iedereen. Ward Janssen, eventjes van Madrid overgekomen werd 2de bij de juniores. Sam Van Gelder blijft bevestigen met zijn 2de podium, 3de plaats. John Thijs is duidelijk hersteld van zijn hardnekkige verkoudheid en was tevreden met zijn 11de plaats.

    Plaats een reactie

    Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.