05/05/12 – Lanaken – BVV Cad-Schol Meisjes Land. 1

Onze meisjes kwamen jammerlijk 5 puntjes te kort om zich te handhaven in de hoogste Landelijke afdeling. Ze eindigden op plaats 11.
Kampioen werden onze gouwgenoten van AVT.
De hele meeting werd op een zeer geanimeerde manier professioneel aan elkaar gepraat door Frank Schepers.

Onze sterkhouders hebben ondanks uitstekende prestaties de ploeg niet in 1ste kunnen houden. De uitschieters vermelden we toch even. 
Frederique Teuwen, nog ziek en toch aan de start van de 300m horden deed het nog prima. Het meisje met de juiste instelling. 
Bo Nijs sprong 5m03 ver. 
Zowel bij kogel als discus deden Babette Vandeput en Efonye Ashley het uitstekend. De 33m87 van Babette Vandeput bij discus was van Belgisch topniveau. Dit terwijl ze eigenlijk gekwetst is….van clubliefde gesproken!! 
Jinte Meertens staat er weer. Eerst verraste ze met een uitstekende 100m 13.82. Daarna maakte ze de 800m bij de scholieren met een vlijmscherpe eindspurt af nadat ze de hele wedstrijd gecontroleerd had. 
Trainingsgenote Riet Aelbers liep een mooie 1500m, 4de in 5.15.47. 
Ouimaima 30m23 bij speer. 
Anne Bruggen verbeterde haar CR op de 80m horden van verleden week opnieuw, 12.80. 
Ine Colla 19.07 op de 100m horden. 
De cadettenaflossingsploeg waarin invalsters Laura Ulrichts, Bo Nijs, Anne Bruggen en Ellen Dewitte het uitstekend deden 53.15. 
Jammer genoeg was het allemaal niet genoeg voor het behoud in 1ste Landelijke. Toch een dikke proficiat aan al onze atletes en onze trainers. Die trainers hebben toch weer allemaal enkele slapeloze nachtjes achter de rug !!!!!    

    Plaats een reactie

    Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.