07/05/22 – Mol – Beker van Vlaanderen Ere-afdeling VAL dames

Het kostte bloed, zweet en tranen. Het heeft Cor alweer een aantal jaren ouder gemaakt ;-). Maar het was het waard: onze ATLA-dames slagen erin zich te handhaven in de Ere-afdeling van de VAL, temidden van de grootste clubs van Vlaanderen. Proficiat dames!

Uitslagen van onze atleten

Verslag van Cor zelf:

ATLA damesploeg haalt een 10de plaats binnen en houdt het degradatiespook weg. De toppers Bo Nijs, Annelies Nijssen en Eline Claeys allemaal op hoog niveau, houden ATLA de ganse wedstrijd uit de degradatiezone. 
Ploeg: Eline Claeys-Saskia Van Haeren, Liene Daniels-Mayte Garcia Y Vilar-Bo Nijs-Suzanne Groenen-Lina Mebis-Annelies Nijssen-Lieze De Puydt-Drea Vandooren-Lise Devits-Birthe Vranken.
Deze interclub werd geteisterd door regen en hagel. Eline Claeys werkt stevig aan haar come-back en die was geslaagd. 400m horden 2de in 58.38, 100m horden, 4de in 14.54. Bo Nijs blijft zo’n beetje de patron van de ploeg en pakte een 1ste plaats bij ver 5m51 en een 3de bij hinkstap 10m93. Iets van het goede te veel want ze moest passen voor de 4x100m. Annelies Nijssen liet even zien waarom ze al 2 EK’s en een W.K. achter de rug heeft en gaf op de 1500m zelfs een topper als Sofie Van Accom ACHL in de spurt geen schijn van kans. Tijd 4.24.10, een verbetering van het 12 jaar oude CR van Manuela Soccol. De 10m58 van Liene Daniels in een hoogstaande kogel competitie had beter verdiend. Saskia Van Haeren speer, Mayte Garcia hoog, Suzanne Groenen 100m, Lieze De Puydt 200m, Drea Vandooren 400m en Lina Mebis 800m waren onze helpers in nood waarvoor heel veel dank en respect. Respect, ook voor Lise Devits die voor haar 3000m een lange reis over had, 11.12.94. Lise, top. In onze aflossingen 4x100m en 4x400m was het overleven. Hier zorgde vooral Birthe Vranken voor complete ploegen.   
Proficiat aan iedereen. Supporters, trainers niet te vergeten.

    Plaats een reactie

    Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.