07/04/13 – Parijs (F) – Marathon

13_04_07_Parijs_Marathon_001Kurt Lantmeeters loopt met 3h02’33″een mooi PR.
Dit is ook een verbetering van het clubrecord dat op naam stond van Kurt Claesen.

Proficiat Kurt!

Een filmpje van Kurt tijdens zijn Marathon in Parijs kan hier bekeken worden.

Kurt stuurde ons achteraf het hieronderstaand verslag door.

Zaterdagmorgen zijn we (Anja, onze dochter Britt en Frank Bollen) samen naar Parijs vertrokken.  Na het inchecken in ons hotelletje, zijn we mijn startnummer gaan afhalen en hebben we op de Runners Expo gekeken naar alles wat met lopen te maken heeft.
Zondagmorgen op tijd naar mijn startvak vertrokken, het weer was zeker in orde.  Het werd snel 8u45 en toen vertrokken 50.000 lopers voor 42.195m 
Frank Bollen zorgde voor tussentijdse bevoorrading (drank en energiegel) door snel met de metro van de ene naar de andere plaats te reizen.  Anja en Britt zorgden goed halverwege voor extra drank, een energiegel en de nodige aanmoedigingen.  Tot km 30 liep alles voorspoedig.  Toen werd het wat moeilijker door oa mijn hamstring die het stilaan liet afweten.  Dus ging ik op karakter verder.  Maar op km35 stond Frank me op te wachten en liep hij mee tot op 200m van de finish.  Ondertussen kreeg ik van hem nog water, gel en bleef hij me de hele tijd aanmoedigen.  Daardoor kon ik toch nog wat versnellen en kon ik nog heel wat lopers inhalen.  Ik eindigde mijn vierde marathon in een nieuw PR van 3u02’32”! Heel diep gegaan maar ook echt wel tevreden met het resultaat.  Op naar marathon nr 5!

  • kurt claesen
    08/04/2013 om 10:56

    Proficiat Kurt !

  • Geert De Troyer
    11/04/2013 om 13:09

    Een prestatie om fier over te zijn. Knap gelopen.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.