12/11/17 – Neerpelt – LCC

3 x GOUD met Ward Janssen – Annelies Nijssen – Fien Peusens

2 x ZILVER met Senne Biesmans – Steven Heemskerk

3 x BRONS met Jan Neyens – Luca Mebis – Arnaud Janssen

Joran Janssen, Wout Claesen, Nore Vranken, Brenda Herelitska, Maarten Segers, Djenna Godding, Anaïs Laureyn en Heleen Segers waren zeer verdienstelijk bij de jeugd.
Misschien viel nieuwkomer Djenna Godding wel het meeste op!

Bij de cadetten begon de ATLA kermis met een demonstratie van Fien Peusens die knap 2de jaars Lore Camps (AVT) achter zich liet. Bo Geysen werd hier 14de.
Bij de jongens die met 46 waren, was het al ATLA wat de klok sloeg. Ward Janssen nam een verschroeiende start en won gemakkelijk. Hierachter was het Senne Biesmans knap 2de en de eindelijk uit zijn doos komende Luca Mebis sterk en verrassend 3de. Verder Chris Vangangelt 11e, Berre Timmerman 14e en Bjorn Spauwen 32e.
Arnaud Janssen knokte zich bij de hoogstaande scholierenwedstrijd naar een mooie 3de plaats. Tim Creusen werd hier 13e, Julian Nicolaes 15e, Jorre Lambrichts 17e en Stephen De Schrevel 18e.
Annelies Nijssen won met een vlijmscherpe eindspurt bij de meisjes. Lina Mebis werd 7e na toch het grote deel van de wedstrijd in de frontline te hebben gelopen.
Mercy Komen 9e bij de seniores en Lien Bruggen 11de bij de juniores deden het goed.
Goede wedstrijd bij de masters van Nathalie Van Oosterwijck 8e en Heidi Erkens 10e.
De junioresreeks was beresterk met Jan Neyens op 3 en broer Jef op 4e. Wouter Jacobs 9e en Marnick Nicolaes 12e. 

Gust Lathouwers, supermaster, was de enige master in het veld, 41e.
Bij de seniores zorgde Steven Heemskerk wederom voor een knap schouwspel in een duel met Ruben Geys VMOL. Kilometers op het scherp van de snee, waar de tegenstand verloren werd gelopen, moest Steven nipt passen.
Militair Robert Theunissen 15e, niet de echte crosser maar hij stond er toch, had zijn beste dag niet. Zijn hoofddoel ligt in december op het B.K. militairen.  

    Plaats een reactie

    Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.