13/03/16 – Wachtebeke – B.K. Veldlopen

Cadette Annelies Nijssen in kampioenenstijl naar eerste Belgische titel toe. Loopt van het begin tot het einde aan de leiding en laat haar enige concurrente Florine Delrez RFCL (notabene de kampioene van de 2 laatste jaren) op de laatste helling achter.

Even in de boeken gaan zoeken” DE EERSTE OFFICIELE BELGISCHE ATLA TITEL IN HET VELDLOPEN EN DIT NA 25 JAAR”. De champagne vloeide rijkelijk!

Scholiere Lena Putters zet een beresterke prestatie neer, gans de wedstrijd in de aanval en knap Brons. Haar droom “de topsportschool” komt nu wel heel dicht. Drea Vandooren verraste iedereen bij de 1ste jaars scholieren met een sterke 8ste plaats.

Minieme Fien Peussens, niet topfit, toonde klasse en haalde een mooie 11de plaats uit de brand.

Supermaster Steven Heemskerk gaf de kers op de taart bij de seniores, uit 50ste positie raapte hij in zijn gekende stijl de ene na de andere topper op met een knappe 10de plaats als resultaat. De 13de plaats van Lina Mebis mocht er zeker wezen bij de 2de jaars cadetten. Hier was Tami Samson de verrassing 17de.

We willen u zeker de andere Atlanders niet onthouden, sommigen knapten op de stress en anderen waren niet topfit door ziekte. Dat zijn kampioenschappen. Brenne Caubergh 35ste, Ward Janssen 27ste, Luca Mebis 18de, Chris Vangangelt 24ste, Senne Biesmans 30ste, Lise Devits 30ste, Ruben Quagliara 19de, Matthias Janssen 18de, Julian Nicolaes 39ste, Arnoud Janssen 21ste, Tim Creusen 37ste, Marnick Nicolaes 47ste en Wouter Jacobs 51ste.

En zelfs Sportweekend vond de weg naar onze atleten (en hun ouders):

Reportage Sportweekend

    Plaats een reactie

    Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.