14/04/13 – Zepperen – Bloesemjogging

Met 3 man sterk naar Zepperen getogen te weten: Gust lathouwers die op zaterdag reeds 2 afstanden liep in Boxbergerheide,
Jo Bruggen ( voor intimi “Jo Atla” ) en Michaël Laarhoven.
 
Zij waren klaar voor de langste afstand die gekozen kon worden: 15 km en een beetje.
Jo en Michael troffen aldaar clubgenoot Gust die samen met echtgenote de reis naar Zepperen in hun mobilehome hadden ondernomen. Om 10.30 uur werden de heren en dames lopers op gang geschoten om van de bloesem te gaan genieten.
Na zo’n 3 km bleek het vinden van het officiële parcours een grotere opgave dan het ontdekken van de bloesem in de fruitgaarden.
In de commotie die ontstond bleek onze eigen Jo Atla over de juiste leiderscapaciteiten te beschikken en hij stuurde dan ook het hele veld van zo’n 170 lopers in de juiste richting. Uiteindelijk bereikten het 3-tal de finish met een extra 1.3 km op de teller!
Michaël arriveerde na 1h12. Jo Atla, uiteindelijk toch nog even de weg kwijt, na 1h15 en Gust daar vlak er achteraan.
Een mooie wedstrijd met een grotendeels onverhard, behoorlijk pittig parcours. Een aanrader!!
Officiële uitslagen zullen nog volgen.
P.s. Mocht iemand nog het ontbrekende bordje vinden met daarop de 5, 10 en 15 km aanduiding van de Bloesemjogging, dit dan gaarne terug te bezorgen aan de organisatie.

 • Jo Bruggen
  15/04/2013 om 19:47

  Volgens de krant kwam de eerste (van 15 km) binnen op 1 u 9 min. Maar van het duo Michael en Jo atla is zelfs geen sprake! Enkel Gust (1u18 min) eindigde knap zesde. Proficiat Gus!
  Jo Atla

 • Michael
  16/04/2013 om 07:16

  Heb jij ons dan toch de verkeerde kant op gestuurd, Jo?

 • Harry
  16/04/2013 om 08:09

  Nu begrijpen we waarom sommigen altijd maar rondjes blijven draaien op de piste. Dan lopen ze ten minste niet verloren! 🙂

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.