15 tem 19/07/15 – Cali (Col) – IAAF World Youth Championships

Na een lange reis van 23 uur zijn Babette en trainer Ronald op hun plaats geraakt, Cali in Colombia. Ze waren heel moe.
Het weer is er zeer warm, het hotel zeer goed.
De eerste dagen goed getraind in een overigens zeer mooi trainingscentrum. Iedereen is er zeer vriendelijk en behulpzaam. De trainingspiste ligt op 5 km van ons hotel. Maar ze doen er zeker een half uur over om er te geraken. Cali is een zeer drukke stad en het verkeer chaotisch!!!!!

De dag van de wedstrijd: ’s middags kwalificatie in een temperatuur van meer dan 38°….maar met 45m87 opdracht gelukt!  Babette staat in de finale van het WK!
’s avonds finale: beetje moe, eerste worp ongeldig, tweede ok 44m99, derde alles geriskeerd. Net niet genoeg om bij de laatste 8 te zijn, ze wordt 10de. Een beetje ontgoocheld,  maar vastbesloten om door te gaan… als trainer kan Ronald alleen maar tevreden zijn.
Het is al een hele prestatie om voor een WK geselecteerd te geraken. Nu volgen een paar trainingsdagen, dan gaat Babette met haar familie nog op reis door dit mooie land.

  • Els
    15/07/2015 om 23:48

    Proficiat Babette en veel succes in de finale!

  • Frank Schepers
    17/07/2015 om 09:41

    Een echte topatlete, doorzettingsvermogen tot en met. Ik mag niet mee naar de Eyof, no problem, ik ga gewoon voor het WK. Knap, heel knap.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.