15/10/16 – Lanaken – Oefenveldloop

6de ATLA oefenveldloop was een succes met vooral vanaf cadet hoogstaande wedstrijden. Er kwamen ook een aantal masters opdagen. In de jeugd waren er een aantal nieuwe gezichten waar te nemen. We hadden er toch nog een aantal meer verwacht, jammer.

Opvallende figuren zeker, bij de benjamins 1e Yordan Beusen van de Bilzerse triathlonclub, Lotte Moors en Jannes Cox maakten indruk.
Fien Peusens lag zelfs de jongens het vuur aan de schenen.
Andere winnaars waren Anke Martens, Joran Janssen, Nore Vranken, Heleen Segers, Jochem Herkert, Laure Vranken, Olivier Moermans en Ward Janssen.

Vanaf cadetten kwam het zwaar geschut aan de start. Lena Putters liet dadelijk zien waarom ze op de topsportschool in Leuven zit, winst met grote voorsprong.
Lina Mebis staat er weer, 2de en Tami Samson sterk 3de.

Een behouden lopende Annelies Nijssen won bij de cadetten. Hier was Loes Vandewaerde de verrassing in de kopgroep, knap 2de. Brenne Caubergh pakte plaats 3.

Arnoud Janssen kwam heel sterk voor de dag bij de cadetten jongens 1e en Luca Mebis, eentje om in de gaten te houden, werd knap 2de.

De scholieren jongens waren van hoog niveau. De nieuwe ATLANDERS Jef en Jan Neyens maakten samen met senior Robert Theunissen de wedstrijd. Jan zou uiteindelijk de scherpste eindspurt hebben voor senior Robert en broer Jef. Eerstejaars scholier Aron Claesen gaf ook al zijn visitekaartje af, 3de.
Bij de masters was er winst voor Heidi Erkens en manlief Kurt Claesen.

Dank aan alle helpers. Het was een geslaagde 6de editie.

 

 

    Plaats een reactie

    Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.