17/01/16 – Alken – LCC

Op het loodzware parcours pakte ATLA toch weer 4 overwinningen mee.

Steven Heemskerk was weer primus bij de seniores. De eindoverwinning in het L.C.C. is binnen. Fien Peusens met gemak naar de zege bij de 1stejaars miniemen. Achteraf voor haar club nog een 100m zwemmen in Bilzen.

Annelies Nijssen controleerde gans de wedstrijd en maakte het af.

Bij de 2de jaars miniemen blijft Senne Biesmans verbazen. Een talent in wording?? Wie zal het zeggen, maar indruk maakt hij. Knap Senne.

Ward Jannsen blijft de regelmaat zelf met wederom een 2de plaats. Drea Vandooren, 3de, ging er bij de scholieren meisjes als een speer vandoor met de bedoeling de plaatselijke atlete Nelissen Paulien te verrassen. Aanval is en blijft de beste verdediging.

Lise Devits pakte weer knap BRONS bij de seniores dames. Het vertrouwen is er duidelijk, sterk bezig. Brenne Caubergh liep één van haar beste wedstrijden, podium komt nu toch heel dicht bij. David Drion, 6de, kwam bij de masters net tekort voor het podium. Arnoud Janssen mooi 4de.
Chris Vangangelt liep één van zijn beste wedstrijden van deze winter, 5de plaats. Knap werk van Jacques Dreessen en Guillaume Engelen bij de masters, je moet het maar doen!!

Dikke proficiat ook voor Mayte, Heleen, Estelle, Claire (op 1 schoen), Tim, Quinten, Lien, Wouter en Berre.

    Plaats een reactie

    Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.