17/10/15 – Lanaken – Oefenveldloop

5de ATLA oefenveldloop was weer een groot succes. Mooi loopweer, prachtig parcours, een geslaagd debuut van speaker Sylvain Caubergh en de vele helpers zorgden voor een bijna foutloze organisatie.
Dit ondanks een iets te weinige opkomst van de allerjongste benjamins en pupillen. 

We zagen toch een aantal nieuwelingen die het uitstekend deden. De allerjongste Maybel Hansen deed het goed en won zo bij de kangoeroes. Bij de gezamenlijke wedstrijd van de benjamins jongens en meisjes zagen we een heel mooi duel tussen Ruben Souverijns en Anouk Bruggen. Knap gewonnen door Anouk.
Als derde kwam Nore Vranken over de meet en werd zo winnaar bij de eerstejaars benjamins meisjes.
Jochem Herkert was te sterk bij de pupillen jongens. Olivier Moermans won net als verleden jaar bij de pupillen 2de jaars.
Winst bij de pupillen meisjes voor Anais Laureyn en Laure Vranken.  De miniemen jongens maakte er een spannende wedstrijd van. Luca Mebis nam van in het begin de koppositie maar kreeg Ward Janssen en Chris Vangangelt in zijn spoor.
Het werd wachten op de eindspurt waar Ward zich de sterkste toonde. Brenne Caubergh moest bij de miniemen meisjes lang knokken om de verrassend sterke Birthe Vranken af te houden. Lauriene Biesmans won hier bij de 1ste jaars.
In de gezamenlijke wedstrijd cadetten-scholieren meisjes was 1ste jaars scholiere Lena Putters veruit de sterkste. Daarachter vochten Annelies Nijssen en Lina Mebis een knap duel uit voor de eerste plaats bij de cadetten meisjes. Annelies haalde het nipt. Scholier Thomas Pannemans was bij de jongens te sterk voor iedereen. Daarachter vochten Wouter Jacobs en Stef Pannemans het duel uit voor deelname in de aflossingsploeg voor de Crosscup relays van volgende zondag in Gent. Stef had het beste eindschot. Arnoud Janssen won het overtuigend bij de cadetten jongens voor de 2 nieuwkomers, Tim Creusen en Quinten Geurts. 

    Plaats een reactie

    Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.