21/05/23 – Wellen – Bokkerijdersrun

Na jaren is het er toch een keertje van gekomen: deelname aan de Bokkerijdersrun, waar ene Jean-Pierre Vossius een gans jaar zeer enthousiast voor aan het werken en het ronselen is. En het resultaat mag zeker worden gezien: een uitdagende wedstrijd, met een mooie prijzentafel, waar de organisatie ook elk jaar graag mee uitpakt.

De omstandigheden waren dit jaar redelijk zwaar: niet alleen het toch wel pittige parcours, maar vooral de plotse warmte en de wind gaven nog een extra cachet aan het begrip “zwaar”. Raf Clerinx en Geert Vuurstaek lieten het op de 5 (4,9) km niet aan hun hartje komen. Raf speelde, omdat er door de wedstrijdomstandigheden niet meer op het spel stond, graag haas voor een van de Limburgse topdames, en eindigde als derde M45 in 17’39”. Geert kwam ondanks een stevige virale infectie toch aan de start, en wist door een prima wedstrijd-opbouw de schade meer dan te beperken: 19’57”.

Een uurtje later was het tijd voor de 10 km, met daarbij Niky Claessens die na de eerste ronde jammer genoeg de strijd diende te staken. Komt zeker goed bij de volgende gelegenheid. Kurt Claesen eindigde, niet oud genoeg voor de M55 ;-), als 5de M45 in 39’55”.

(sorry Raf voor de slechte foto, heb die van een filmpje moeten afhalen…)

    Plaats een reactie

    Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.