21/08/11 – Alken – L.K. Aflossingen

Met een recordaantal van 48 ploegen op de inschrijvingslijsten kon er niet naast het ATLA-paars gekeken worden in Alken.
Zonder trainer Filip Vermeiren hadden we dit record nooit kunnen behalen!

Proficiat aan alle deelnemers, trainers en begeleiders!

GOUD:    4 * 100m Juniores Heren 
                4 * 100m Masters Dames 
                3 * 600m Pupillen Meisjes 
                4 * 400m Juniores Heren 
                4 * 800m Scholieren Heren 
                4 * 800m A.C. Dames 
                4 * 800m Masters Dames 
                4 * 800m A.C. Heren 
                4 * 1500m A.C. Heren

ZILVER: 4 * 100m Cadetten Dames 
             4 * 100m A.C. Dames 
             4 * 400m A.C. Dames 
             4 * 400m A.C. Heren 
             4 * 800m Cadetten Dames
             4 * 800m Scholieren Dames
             4 * 800m Cadetten Heren 
             4 * 800m Masters Dames 
             4 * 200m A.C. Dames 
             4 * 1500m Masters Heren

BRONS: 4 * 60m Pupillen Meisjes 
             4 * 80m Miniemen Meisjes

 • Peter
  22/08/2011 om 20:46

  Mooie prestaties tijdens deze aflossingen. Fijn om die kleine gasten zo mooi de stok te zien doorgeven, niemand deed het beter. En andere clubs zullen het gezien hebben.
  In totaal mooie prestaties
  Met 48 ploegen, je moet het maar doen.

 • ...
  22/08/2011 om 22:48

  Atla op z’n paars. En dat het paars gekleurd was in Alken, ja dat hebben we geweten. Maar liefst 48 ploegen stonden aan de start. Alweer een collectief clubrecord!!! Vooral bij de jongeren hebben we vele nieuwe gezichten mogen verwelkomen. En zoals de foto’s laten zien, voor diegene die het niet mocht weten, het was geen wedstrijd ‘gekke-bekken-trekken’. Neen hoor, het waren de Limburgse aflossingskampioenschappen. Dat er heel wat te gebeuren viel, dat kunnen de aanwezigen beamen. Iedereen zette zijn beste beentje voor. voor sommige werd dit beloond met een medaille, de pechvogels onder ons werden dan gediskwalificeerd. Maar ook naast de piste viel er heel wat te beleven. Backstage de atlatent stond het vol met plooistoelen, die regelmatig bezet waren door atleten die van schoeisel moesten wisselen, maar ook door rustende atleten en supporters. Diegenen die even van het hele loopgebeuren genoeg hadden, konden tot rust komen door te kijken hoeveel vissen er aan de haak werden geslaan. Ook de fotografen hadden een heel druk programma. Zij wisten de meest unieke momenten op beeld vast te leggen, waarvoor alvast onze dank.
  Wat viel er dan nog wel meer te beleven… Speciale groepstoiletten voor dames. (wat moet je hierbij voorstellen: 2 kleutertoiletten naast mekaar.) Zie je ze daar al zitten, onze masters dames op rij, met hun dikke k…. (oeps!)
  Verder waren er nog een heleboel eigenaardigheden naast de piste op te merken. De drankvoorraad die drastig slinkte zodat niet voldoende vocht meer voorradig was. Waren er weer wat atlanders die iedere medailleoogst vierden??? Wat zagen we nog meer,… enkele masters dames met hun dikke k… omhoog op handen en voeten over de balken over de beek. (gelukkig dat de fotografen hun lens naar de piste gericht hadden),…
  Hevige anderlechtsupporter die haar handoekje van Anderlecht deelt met een KRC-Genk fan. Echt niet te geloven!!! Dit was echt atla op en top. Wat zijn de conclusies voor een volgende aflossing:
  We doen zo voort! mits enkele aanpassingen. We kijken volgend jaar uit naar een ploeg van trainers eventueel aangevuld met juryleden of bestuursleden. Enkel voor de masters heren zullen er grondige wijzigingen worden doorgevoerd. Er zal een selectieprocedure ingelast worden dit onder vorm van een IQ-test. De masters heren weten wel waarom…
  Voor we afsluiten waren er toch wel enkele bijzondere prestaties te vermelden bij de masters. Linda die haar debuut maakt bij de masters dames 4 x 100 en deze gaan met goud naar huis. Aïda die op de valreep net op tijd haar spikes en nummer had, om de gekwetste Heidi te vervangen. Knap Aïda dat je dat wou doen. Je teamgenoten zullen je enorm dankbaar zijn, en dit leverde haar en haar team eveneens een gouden plak op.
  En als laatste, de slotloper van de avond!!! Filip die er een echte thuiswedstrijd van maakt. Op donderdag werd er in allerijl nog beslist dat er nog een ploeg voor de 1500 m zou starten. En dat zullen ze in Alken geweten hebben. Het hele atla-clubje (nu ja clubje) supporterde voor dit laatste nummer. Onder luid applaus, indianengejoel, kippenvel op zijn armen en vergezeld door collegalopers liep hij zijn laatste ronde van de 4 x 1500 m. Chapeau Filip, hier zijn geen andere woorden voor dan R.E.S.P.E.C.T

 • jos daniels
  23/08/2011 om 11:42

  Proficiat aan alle atleten die hebben deelgenomen.
  Wat is me dat weer met die master heren op de 4x400m. Als ik er niet bij ben loopt het weer allemaal fout. Volgend jaar onze vakantie toch maar op een ander moment plannen zodat we weer voor het goud kunnen gaan.

 • aida
  23/08/2011 om 21:35

  het was graag gedaan om in te vallen kon moeilijk de andere dames in de steek laten.
  het was een toffe dag

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.