22/10/23 – Berlare – CrossCup Relays

(1ste foto Copyright EnergyVision CrossCup Relays Berlare 2023)

Verslag Cor Heemskerk:

BRONS voor de pupillen jongens Haile-Lucas-Leandro.
GOUD Voor de sterke Annelies Nijssen in een gemengde ploeg bij de seniores dames met Charlotte Van Laethem en Marie Bilo. Annelies bracht ATLA duidelijk in beeld op TV.
Goud voor Fien Peusens bij de juniores, eveneens een gemengde ploeg met Nel Vanopstal en Emma Vanhoeck.

De Crosscup relays, traditioneel de start van het Belgisch veldloopseizoen. Met meer dan 1000 ploegen aan de start was het een hoogdag voor de Atletiek. Jammer dat de media het zo nog altijd niet heeft begrepen. ATLA stond met liefst 7 ploegen aan de start op het door de regen superzwaar parcours. Het verrassend BRONS van de pupillen jongens Haile Opsteijn – Lucas Jacos – Leandro Jakelj was een mooie opsteker. Als slotloper maakte Leandro indruk met de 2 beste tijd. De coach Steven Opsteijn had zijn werk goed gedaan. Een team maken. Verdere uitslagen met toch enkele sterke binnenkomers.

Cadetten meisjes:Fee Ansquer-Fleur Bollen-Jill Vossen 32e/75ploeg. Hun eerste kennismaking met het topniveau was geslaagd.
Scholieren jongens: Victor Chilah-Yordan Beusen-Louis Brasseur 13de op 61 ploegen. Nieuwkomer Yordan Beusen maakt indruk bij de al sterke prestaties van Victor en Louis.
Seniores heren: Senne Biesmans-Ward Janssen-Samuel Nulens 42e pl. op 98 ploegen. Vooral Samuel Nulens, nieuwbakken Atlander en bijna master, deed stevig zijn deel in de ploeg.
Masters dames met 2 ploegen. Totaal 26 ploegen. Sally Dreesen-Nathalie Van Oosterwijck-Elsje Bollen  11de. Daisy Vrijens-Linda Lenaerts-Mieke Creemers 18de.
Het werd een zware strijd voor onze dames op het modderige parcours.
Masters heren: Peter Willy-Mikael Bollen-Steven Heemskerk 8e op 68 ploegen. Na een minder begin droeg de inspanning van een sterke Steven Heemskerk net niet ver genoeg. Podium zat er in.
Proficiat aan iedereen, atleten, supporters en trainers. Vergeet niet, Berlare is niet bij de deur.

    Plaats een reactie

    Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.