22/12/19 – Dilsen – LCC

De parkloop van onze MACD-vrienden werd dankzij de regen herschapen tot een echte veldcross. De ganse dag bleef het maar miezeren, maar natuurlijk is dat spek voor de bek van de echte liefhebbers. Het weerhield velen dan ook niet om af te zakken naar Dilsen, bepaalde wedstrijden leken door de prima bezetting zelfs op een kampioenschap.

Ditmaal toch een stevige ATLA inbreng in het regenachtige Dilsen. Voor de meesten was het de examens wegspoelen en voor de universitairen de laatste competitie voor de examenblok.

GOUD Fien Peusens (scholieren)-Senne Biesmans (scholieren)

ZILVER Paulien Cox (benjamins)-Annelies Nijssen (junioren) 

BRONS Aron Claesen (junioren)

De kangoeroes mochten de spits afbijten met Nand Claesen-Haile Opsteijn-Mathias Miscoria-Emi Vrijens-Liselotte Ruette in de vuurlijn. Benjamin Paulien Cox demonsteerde meteen het talent van de familie Cox met een knappe 2de plaats.  Lina Vrijens 15de, Enora Vandebroek 24ste, Silke Luites 25ste en Lore Meijers 17de deden het prima bij de benjamins. Bij de pupillen meisjes waren het Ruette Elyne 14de, Lio Muffels 31ste, Lien Thijs 29ste, Ima Withofs 35ste en Alina Vaes 38ste die zich in de kijker liepen. Bij de jongens zagen we dan Willem Cox  9de goed presteren. Hier werd Thorben Buntinx 21ste en Seb Vrijens 24ste. Tomas Cox nam het voortouw bij de miniemen met een 5de plaats. Hier waren Maarten Segers 15de en Nore Vranken 25ste. Heleen Segers viel bij de cadetten meisjes na een uitstekende start iets terug, 13de plaats. Topper Fien Peusens maakte er een demonstratie van, 1ste plaats. Trainingsmaat Senne Biesmans deed hetzelfde bij de scholieren jongens. Hier zagen we de vooruitgang van Luca Mebis 6de. Bjorn Spauwen na blessureleed terug, 9de en Robbe Hertogen 11de. Onze 50+-ers deden het op karakter weer meer dan behoorlijk. Je moet het maar doen: Lieve Bergen 10de, Leo Van Houten 12de en Carel Claassen 17de. Bij de juniores, zowel bij de dames als heren was het een hoogstaande bedoening. Annelies Nijssen sterk 2de achter het Duitse talent Sonja Vernikov. Aron Claesen moest na een knappe wedstrijd enkel buigen voor de Belgische toppers uit Leuven: Siemen Geris en Wout Debroyer. Lina Mebis 6de plaats. Master Vincent Nardozza hielt de eer hoog bij de seniores met een 12de plaats. Bij de dames zagen we Linda Lenaerts 9de, Melissa Dedroog 12de en terug op het wedstrijdterrein Heidi Erkens 8ste. De masters mannen zaten met 3 man in de top 10: Peter Willy, nog in opbouw knap 5de, Raf Clerinx als voorbereiding voor de indoor 7de en kersverse aanwinst Sven Kerremans 8ste, hou hem in het oog.

    Plaats een reactie

    Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.