22/01/17 – Hannuit – Crosscup

ATLA boven in de Crosscup van Hannuit met een stevige afvaardiging van meer dan 20 atleten. Trainers Jimmy en Cor hadden hun zware kanonnen bij en waren in de wolken met liefst 3 overwinningen en 2 tweede plaatsen. 

Minieme Fien Peusens moest alleen onderdoen voor de ongenaakbare Botty Gylliani van Seraing maar zet hier haar Belgische podium ambities kracht bij.

Dat deed ook Ward Janssen na een dijk van een wedstrijd, 1ste, waar hij topfavoriet Tamirat Houben van ACA naar plaats 3 verwees.
Grote broer Arnaud beheerste de ganse wedstrijd bij de cadetten jongens en maakte het knap af, 1ste.

Scholiere Lena Putters liep gans de wedstrijd aan de leiding maar moest in een spannend slot de Amerikaanse Kayla Smith voorlaten.

Master Steven Heemskerk was eindelijk aan verdiende winst toe die hij, na zijn traditionele slechte start, in een sterk slot naar zich toehaalde.  Hij won voor het 3de jaar achtereenvolgens deze Crosscup.
Cadette Annelies Nijssen 7de, Scholieren Stef Pannemans 12de en Aron Claesen 13de maakten de knappe Crosscup prestaties compleet.

De prestaties van de andere ATLANDERS zijn er daarom niet minder om want ze waren steevast in de eerste heft van het deelnemersveld te vinden, Estelle Lantin 23e, Marie Willems 20e, Bo Geysen 23e, Brenne Caubergh 28e, Lina Mebis 21e, Lien Bruggen 23e, Luca Mebis 24e, Senne Biesmans 31e Chris Vangangelt 29e, Berre Timmerman 33e, Tim Creusen 23e, Marnick Nicolaes 32e, Quinten Geurts 37e, Jorre Lambrichts 39e en Heidi Erkens 27e.

    Plaats een reactie

    Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.