24/11/19 – Genk – L.C.C.

Onze schitterende jeugdbegeleiders stonden in Genk al vroeg paraat om onze atleetjes op te vangen, en dat waren er vandaag best veel. Enora Van Den Broek nam de aftrap bij de benjamin meisjes 2012, en deed dat zeker niet slecht. Bij de lichting 2011 finishte Hanne Herremans mooi als 7de, gevolgd door haar maatjes Bo Eben en Febe Van Ruymersdael. Bij de jongens verdedigde Milo Thijs onze eer, en deed met verve: 8ste, even verderop gevolgd door Adnan Perry. Daarna was het tijd voor de pupillen meisjes 2010: Elyne Ruette, Lio Muffels en Amber Reynders zorgden voor het nodige ATLA-geweld. Bij de 2dejaars, vooral gedomineerd door gastclub Genk, waren Lien Thijs, Ima Withofs en Alina Vaes onze vertegenwoordigers. Bij de miniemen meisjes 2008 was Nore Vranken onze vaandeldraagster. Laurens Christoffels deed zijn stinkende best bij de miniemen jongens 2008. Maarten Segers stoof na het startschot, door papa Peter afgevuurd, samen met de rest van de bende van 2007 weg. 

Komen we bij de iets oudere jeugd. Bij de cadetten meisjes wordt de andere telg van het Segers-geslacht, Heleen, mooi tiende. Gaia Palumbo eindigt ietsje verder als 14de. Drie vertegenwoordigers bij de scholieren jongens: Bjorn Spauwen mist ditmaal op een haar na het podium. Ward Janssen, net terug van een Italiaans avontuur, finisht reeds op een 8ste plaats (komt zeker goed!) en Robbe Hertogen deed het vervolgens ook prima. Seniores Robert Theunissen en Vincent Nardozza eindigen in een sterk deelnemersveld respectievelijk als 15de en 16de. Aron Claesen zorgt voor een one-man-show, door bij de juniores van start tot finish alleen aan de leiding te lopen. Ook supermaster Davy Segers (DCLA) wordt op een straatlengte gezet.

Tenslotte: de oudste jeugd! Jeugdtrainster Lieve Bergen liet zich bij de masters +50 zeker niet onbetuigd, na de uren daarvoor lang in de weer te zijn geweest voor de jongsten. Linda Lenaerts laat na alweer een zware werkweek heel wat jongere exemplaren achter zich. Drie toppers bij de heren masters 50+: Bart Janssen zet wederom een stapje vooruit, Leo Van Houten begint aan een veelbelovende comeback (de snelheidstrainingen beginnen te renderen!), en Carel Claassen zorgt verder voor een brede winterbasis. Bij de ietsje minder oude mastersversie houdt Bert Janssen prima stand: 13de.

    Plaats een reactie

    Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.