24/06/12 – Bilzen – Bilzen Run

Veel ATLA paars te zien in Bilzen, vooral dan voor de 5 en 21 Km. Al zat dat paars truitje bij de halve marathonners dan soms nog wel onder een regenjas of plastiek zak. Want regenen dat deed het de hele namiddag.

Op de 5 Km zagen we een vrij gemakkelijke overwinning voor Willy Peter. Bij de dames eindigde Sen Steegen als 2de, op de voet gevolgd door Suzanne Groenen. Martine Groenen en Kirsten Simoni maakten de top 5 vol.
Cedric Hauben diende er een flinke uitsprint uit te persen om na 10 Km als 2de te eindigen. Ruben Max finishte weer net niet op een podiumplaats en werd 4de. Kris Coosemans werd 8ste.
Frank Bollen pakte op de halve marathon dan wel weer een podiumplaats. Hij werd 2de.
En ook Nathalie Van Oosterwijck mocht als 3de dame op het podium stappen.
Aan de finish van die halve marathon vielen de blije gezichten van de ATLAnders op. Bijna elkeen had een PR gelopen.
Achteraf bleek dan ook dat sommigen toch een beetje een vreemde motivatie hebben om een supertijd te lopen. Jo Bruggen werd eens graag op de website vermeld en liep zich daarom de naad uit zijn broek om te finishen onder de 1h30. Hetgeen hem dus allemaal prachtig is gelukt. 
Proficiat Jo en alle anderen.

  • els
    25/06/2012 om 11:03

    Atla was weeral goed vertegenwoordigd in Bilzen. Dat de regen voor de organisatie en de plaatselijke middenstand de grote spelbreker was, was het dit zeker niet voor de lopers van atla. Kijk maar eens hun resultaten! Met dan net geen 50 atla-deelnemers was atla goed vertegenwoordigd, rekening houdend met de andere wedstrijden, waardoor een aantal lopers niet aanwezig konden zijn, maar waarvan onze webmasters al weer vrij snel de resultaten en verslagen op de website heeft geplaatst.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.