24/11/12 – Genk – LCC Sint-Barbara Veldloop

Stevige ATLA delegatie zorgt voor vuurwerk.

GOUD voor Drea Vandooren en Ruben Quagliara – ZILVER Luca Mebis, Luc Borghoms en Vincent Nardozza – BRONS Simoni Ambrico, Lina Mebis, Liese Devits en Steven Heemskerk.
Eerste overwinning voor een sterke Drea Vandooren onder het motto" vertrouwen hebben in eigen kunnen" en een demonstratie van Ruben Quagliara bij de cadetten jongens.
 
Broer en zus Mebis, Luca en Lina waren weer attent in de voorste rijen.
Slowstarter Luc Borghoms liet bij de masters weer klassewerk zien. Nog een ronde en nummer 1 Koen Neven was ook voor de bijl gegaan.
Pupil Simoni Ambrico moest tot op de streep knokken voor zijn derde plaats. Die was ook weggelegd voor juniore Liese Devits. 
De senioreswedstrijd was er één om de vingers aan af te likken met keihard loopwerk en constante positie wisselingen. In de laatste honderden meters beslist. Winst voor AVT-er Jasper Michiels met vlak erachter een sterk eindigende Vincent Nardozza en een moegestreden Steven Heemskerk. Peter Willy en Ruben Max pakten plaats 4 en 5.

Hierbij sprongen nog een aantal prestaties in het oog, 4de plaats Daisy Vrijens en 6de plaats Carin Smeets.
Bij de jeugd was de 4de plaats van Suzanne Groenen uitstekend. Hopelijk binnenkort een verdiende podiumplaats.
Depuydt Lieze 7de, Wout Thijs 8ste, Thomas Spauwen 5de, Jorre Lambrichts 8ste, Stef Pannemans 5de en Sen Steegen 6de waren prima.
We pikken er nog een karakterduiveltje uit: 2de jaars minieme Caro Dal Bianco, pas met atletiek gestart en dan in zo'n sterke miniemenlichting, blijven volhouden.

    Plaats een reactie

    Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.