25/10/15 – Gent – Crosscup Relays

Zondag 25 oktober 2015 – Crosscup Relays Gent. Traditioneel de start van het veldloopseizoen.
GOUD voor de ATLA mastersploeg – DAVID DRION – LUC BORGHOMS – STEVEN HEEMSKERK

ATLA masters gaan net als verleden jaar met de winst lopen. Met Steven Heemskerk als slotloper wisten David Drion en Luc Borghoms wat er hun te doen stond. De schade beperken en dat deden ze uitstekend. Steven maakte het af in zijn gekende stijl, erop en erover.

De scholieren jongens verrasten met een prachtige 6de plaats, de gebroeders Pannemans Stef en Thomas lieten toch wel klassewerk zien door Matthias Janssen mooi afgemaakt.

Zowel de cadetten meisjes als de scholieren meisjesploeg moesten het met overwegend eerstejaars doen. Cadette Tine Schepers kreeg de vuurdoop maar deed dit uitstekend, dan kwamen Lina Mebis en Annelies Nijssen die allebei een heel sterke indruk lieten, 6de plaats.

Bij de scholieren dames eenzelfde scenario met startloopster Lien Bruggen en daarbij Lena Putters en Drea Vandooren. Stuk voor stuk klasseloopsters, 7de plaats.

Onze cadetten jongens Jorre Lambrichts-Julian Nicolaes-Arnoud Janssen trokken goed hun plan inhet sterke deelnemersveld, 41ste plaats op bijna 80 ploegen.

    Plaats een reactie

    Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.