26/06/22 – Hoeselt Run

Een zeer gedreven bestuur, bestaande uit allemaal lopers, heeft er op nauwelijks 5 jaar, ondanks de nodige covid-perikelen en een superzwaar parcours, voor gezorgd dat de Hoeselt Run is uitgegroeid tot de 2de grootste stratenloop van Limburg. Chapeau!

Het promoteam van de Maasrun, bestaande uit vooral lopers van onze seniors/masters-groep, zal net als op andere wedstrijden talrijk aanwezig zijn, en tegelijkertijd verder promotie voeren voor onze eigen wedstrijd eind september, die net als de Hoeselt Run deel uitmaakt van de Victors Cup. We hebben ondertussen zelfs de belofte gekregen van de mensen van Hoeselt dat deze eind september massaal naar Lanaken zullen trekken!

Zijn voorlopig ingeschreven (selectie op ATLA): Linda Lenaerts & Raf Clerinx (beiden 5 km), op de 10 km Willy Peter, Melissa Dedroog en Leo Van Houten, op de 10 mijl Peter Vandooren, Jo Bruggen, Gert Machon, Frank Groot, Daniella Verstraete, Jos Daniels, Mieke Creemers, Heidi Erkens, Kurt Claesen, en op de kidsrun Seb Vrijens, Lina Vrijens, Emi Vrijens.

Een uitgebreid verslag van alle miserie die we hebben moeten doorstaan 🙂 zou woorden tekort schieten. Daarom enkel een kleine opsomming van onze atleten die het podium mochten bestijgen: Emi Vrijens, Semmie Nulens, Linda Lenaerts, Raf Clerinx en Leo Van Houten. Een dikke proficiat aan iedereen!

 

    Plaats een reactie

    Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.