26/11/17 – Genk – LCC

5 x GOUD Annelies Nijssen – Senne Biesmans – Jan Neyens – Steven Heemskerk – Peter Willy

2 x ZILVER Fien Peusen – Tamirat Houben – Aron Claesen

1 x BRONS Jannes Cox

In de hoofdwedstrijd bij de senioren denderde master Steven Heemskerk als een trein over het vernieuwde parcours.
De tegenstand was er aan voor de moeite. Mohammed Laaraj 8e en Robert Theunissen 16de.

Bij de masters was de voorzichtig gestarte Peter Willy aan zijn eerste winst toe.
Niet ver daarachter was Jan Neyens de eerste junior. Raf Clerinx werd mooi 9de master.

Bij de dames wordt Mercy Komen steeds sterker, ditmaal plaats 6. En dan nog bedenken dat ze slechts 3 x week kan trainen.
Master Heidi Erkens liep één van haar beste wedstrijden, knap 8ste plaats en ook Sabine Borghoms mocht zeer tevreden zijn met haar 13de plaats.

Scholiere Annelies Nijssen zette in de laatste kilometer de gas open in de tot dan gesloten wedstrijd. Haar 2de zege moet toch wel het vertrouwen aansterken.


Bij de jongens scholieren zagen we Aron Claesen een zeer sterke wedstrijd lopen. Samen met Simon Ferson LOOI en Wouter Francart RCT maakte hij de wedstrijd. Op het einde was het alleen Francart die hem voor bleef.

Cadet Senne Biesmans maakte indruk. In de laatste beklimming nam hij afstand van zijn clubgenoot Tamirat Houben. Hier zagen we ook Berre Timmerman en Bjorn Spauwen hun beste wedstrijd lopen.
Bij de meisjes moest Fien Peusens nu wel het onderspit delven tegen 2de jaars Lore Camps AVT.
Een sterk eindigende Brenne Caubergh knap 6de en Estelle Lantin sterk 11de.

Met meer dan 20 jeugdatleten waren Jeugdcoördinator Erwin Vranken en trainster van dienst Nathalie Van Oosterwijck zeker tevreden. Talent op komst? Wie zal het zeggen.
Pupil Jannes Cox maakt alvast indruk. Na als snelste de berg op te spurten, hield hij goed stand met een 3de podiumplaats als beloning. De rest van de familie stond er ook, Willem 7de en Tomas 9de.
Onze hordenloper Lucca Goossens verraste met een 7de plaats.  8ste plaats van een goede Robin Meijers.
We onthouden u de namen van de andere jeugdatleten niet die de ATLA kleuren verdedigden: Lio Muffels, Alina Vaes, Lien Thijs, Sander Van Loo, Thorben Buntinx, Seb Vrijens, Wout Claesen, Norah Tans, Kyra Vanschoonwinkel, Brenda Herelitska, Ruben Souverijns, Maarten Segers, Robin Van Loo, Djenna Godding, Heleen Segers, Fleur Claassen en Anaïs Laureyn.

    Plaats een reactie

    Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.