27/12/19 – Oudsbergen – Kerstcorrida

De familie Corstjens organiseerde de lustrumeditie (25ste) van de Kerstcorrida, ditmaal niet meer van Meeuwen, maar van Oudsbergen.

En het werd een editie om duimen en vingers van af te likken, en dat had veel te maken met het kwalitatief zeer hoogstaande deelnemersveld aan de Speedrun. Het kruim van de Belgische fondlopers nam ditmaal deel, aangevuld met een aantal beloften. Deze supereditie werd passend afgesloten met een spannende sprint op het scherpst van de snee met 4,  uiteindelijk heel nipt in het voordeel van Isaac Kimeli beslecht. 4 atleten met dezelfde eindtijd… Junior Aron Claesen deed het na een dagje studeren prima, en liep 16’47” over de precies afgemeten 5,380 km, en werd alzo 3de Limburger.

Een echte vader-zoon-strijd op de massarun 5 km. Uiteindelijk moest papa Alain Kellens (28’14”) de duimen leggen voor zoon Cédric (27’47”). Hopelijk leidt dit niet tot ruzies in Grömme :-).

Op de 10 km wist Bert Janssen het gebrek aan trainingskilometers nog enigszins te verbergen. Hij eindigde slalommend tussen de massa in 41’00”, en zorgt er zo voor dat de verwachtingen naar hem toe nog altijd hooggespannen blijven :-)… Vincent Nardozza wist de finishlijn niet te behalen.

Uitslagen vind je hier terug.

    Plaats een reactie

    Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.