28/01/24 – Sint-Truiden – LCC

(verslag Cor Heemskerk)

Het parcours aan het Speelhof en onze veldloop zijn de zwaarste in het Limburgs cross criterium. De Atlanders die er waren kregen weer stevige modder stroken voorgeschilderd. Ditmaal moesten we het zonder overwinning stellen.
ZILVER Alexa Withofs-Rianne Linssen-Olle Verhoeven
BRONS Elise Jacobs-Elsje Bollen

Onze kangoeroes/benjamins deden het uitstekend, Alexa Withofs 2de, Elise Jacobs 3de, Anastasia Lomakin, Daan Boué en Lian Thijs.
Pupillen: Emi Vrijens 4de, Aliyah Froidmont 5de en Lina Withofs 10de. Olle Verhoeven 2de moest ditmaal Daan Van Ryckeghem BRABO laten voorgaan. Mathias Monnissen 13de.
Bij de miniemen zagen we het heroptreden van Geike Lenaerts na kwetsuur 22ste, verder Milo Thijs 11de, Semmie Nulens 12de, Lina Vrijens 12de, Sanne Thijs 12de, Esther Thijs 14de, Dorien Withofs 15de en Lore Meijers 20ste.
Cadet Seb Vrijens liep één van zijn beste wedstrijden 24ste. Fée Ansquer 12de en Jill Vossen 13de. Scholier Victor Chilah had lang zicht op het podium maar de laatste ronde was er te veel aan 5de. Sterre Ansquer 9de. Leo Van Houten 5de bij de M50 met Michel Deckers daar net achter. Juniore Heleen Segers stelde met een 2de plaats haar eindzege in het L.C.C. veilig. Rianne Linssen bewijst met haar 2de plaats dat ze thuishoort bij de Top 3 in dit L.C.C. Milena Kerkhofs 7de. Bij de masters dames ging Elsje Bollen 3de tot op het bot maar de top 2 bleef buiten schot. Nathalie Van Oosterwijck 4de, Mieke Creemers 8ste en Daisy Vrijens 8ste. Sam Van Gelder blijft op dit moment onze belangrijkste senior in de wedstrijd, 4de plaats.

 

(verslag Kristof Thijs)

Vandaag stond de veldloop in Sint-Truiden op het programma, het zonnetje was vandaag van de partij maar deze gaf een vertekend beeld over hoe het parcours er bij zou liggen… Het zou er zeer zware namiddag worden voor onze atleten. Ploeteren door de modder! Zwaar zou het worden.

Bij de Kangoeroes trok Alexa van wal en strandde op een mooie 2de plaats. Bij de Benjamins vertrok Elise eerst van wal en kon de 3de plaats voor haar rekening nemen, ook Anastasia, Daan en Lian ploeterden door de modder naar het einde!

Bij de pupillen dames liepen Emi en Aliyah de wedstrijd mee voorin maar moesten de kopgroep lossen door de modder, eindigden mooi 4de en 5de. Lina nam aanspraak op de 10de plaats bij de 2de jaars pupillen. Bij de jongens was enkel Olle en Mathias van de partij, Olle moest zich vandaag knokken naar een 2de plaats en Mathias deed het weer voortreffelijk met een 13de plaats.

Daarna vertrokken onze Miniemen ten velden, bij de 1ste jaars Lina 12de en Geike 22ste. Dan de 2de jaars… Sanne 12de, Esther nog herstellende van ziekte 14de, Dorien 15de, Lore 20ste. Bij de 1st jaars jongens Semmie 12de, Milo bij de 2de jaars 11de.

Fée en Jill 12de en 13de bij de Cadetten vrouwen, Seb ploeterde zich naar plaats 23 bij de jongens.

Sterre 9de bij de scholieren dames, Victor 6de bij de jongens.

Bij de M50 strandde Leo op plaats 5 en Michel op een 6de plaats.

Heleen mooi 2de bij de Junioren. Bij de Senioren dames was het Rianne die 2de werd en Milena de 6de plaats.

Bij de V35 liep kersverse atlete van het jaar naar een 3de plaats, Nathalie 4de, Mieke 5de en Daisy 6de!

De laatste die zich in het veld begaf was vaste waarde Sam die zich naar een 4de plaats knokte bij de Senioren Mannen!

En nu schoenen poetsen!

    Plaats een reactie

    Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.