28/11/21 – LCC Genk

Dat een gebrek aan hoofdhaar niet perse een gebrek aan snelheid of kracht hoeft te betekenen, hebben Luc Borghoms en Leo Van Houten in overvloed bewezen!

Uitslagen

Verslag Cor Heemskerk:

GOUD M50 Luc Borghoms – ZILVER Junior Senne Biesmans – M35 Steven Heemskerk – BRONS M50 Leo Van Houten. 

Onze kangoeroes/benjamins Anastasia Osipova, Lian Thijs, Emi Vrijens, Lina Withofs en Nand Claesen beten de spits af. Uitschieters bij de jeugd kwamen van Hanne Herremans en Matice Kellens, beiden met een 6de plaats. Onze masters M50 deden het weer uitstekend met een verrassende Gouden Luc Borghoms. Na lange blessureleed staat hij weer op uit de doden, figuurlijk natuurlijk. Leo Van Houten houd de goede conditie vast met BRONS. Bij de juniores was Senne al aan zijn 3de podium toe, nu 2de. Bij de masters M35 veel paars in de voorste gelederen met een nu beter gestarte Steven Heemskerk op plaats 2. De winnaar Pieter Berben blijft heer en meester. Vincent Nardozza 5de, Peter Willy 6de en Raf Clerinx 7de maakten de sterke prestatie van de Atla masters compleet.
Linda Lenaerts en Nathalie Van Oosterwijck verdedigden onze kleuren bij de dames masters, en deden onze nieuwe wedstrijdtruitjes de nodige eer aan!

    Plaats een reactie

    Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.